Yaf senin yüzünden formatım geldi. 1 yılı aşkın bir süredir format atmıyordum. Senin için speccy e bakarken bi baktım ki format attığımdan bu yana 1 yıldan fazla olmuş.
İnadına format atmıyacaam. Varsın iki sene daha gitsin. Maksat gıcıklık olsun. Nasıl olsa harıl hurul çalışıyo bilgisayarım. Hala içerisinde eski antivirüs programının (kaspersky) kalıntıları bilem var.
İnadına format atmıyacaam. Varsın iki sene daha gitsin. Maksat gıcıklık olsun. Nasıl olsa harıl hurul çalışıyo bilgisayarım. Hala içerisinde eski antivirüs programının (kaspersky) kalıntıları bilem var.
Gıcıklık değilde daha çok erindiğinizden değilmi aynı durumdayım bilgisayar allak bullak oldu ama kim uğraşcak işte
Ram sınırına ulaşmışsın o yüzden devam edemiyorsun ram in iç frekansını düşürürsen devam edebilirsin(bios ta ram/FSB gibisinden bir oran olur oradaki oranı FSB ye daha büyük değer gelicek şekilde seç.) işlemci frekansını yükselttiğinde ram frekansıda yükselir(örneğin ram/fsb = 1:2 ise işlemci iç frekansına(FSB) 10mhz overclock yaparsan ram lerin iç frekansıda 5mhz hızlanır) ve şu an işlemcin daha yüksek hızları destekliyor fakat ramlerin desteklemiyor. Not: Yeni işlemcilerde artık FSB yerine Baseclock kullanılıyor.
Gıcıklık değilde daha çok erindiğinizden değilmi aynı durumdayım bilgisayar allak bullak oldu ama kim uğraşcak işte
Yoh falla erindiğimden deel. Önceleri haftada bir format atardık. Artık sistemi ayarladık böcük möcük pek bulaşmıyo. Ama format atmayı özledim. Birilerinin bilgisayarını bulsam da format atsam. Format açlığımı yatıştırsam.