- Alıntı: 41Burak22.02.2012 21:04:06

Peki kardeşim bu %25 indirim günlerini nasıl takip edebiliriz yada beklemek istemeyip senin bu yazdıklarını gidip vatan bilgisayara versek onlar toplayıp elimize hazır makina olarak veriyorlarmı ?
Onu konuda bilgim yok acikcasi. Ben en son kardesim icin bilgisayar toplarken alisveris etmistim o zaman kendim topladim.
Tanidigin birisi varsa yardim alirsin en fazla. Böylece isletim sistemi'de kurdurtabilirsin sonucta lisansiz isletim sistemi kuramazlar diye biliyorum vatan yada diger bilgisayar parcalari satan yerlerde.
Bunu disinda hdd yazmadim. Eski bilgisayarindaki hdd'yi kullanabilecegini düsünerek suanda fiyatlar asiri derece yüksek önümüzdeki yazdan sonra fiyatlar tekrar düsmeye baslayacak o zaman alirsin. Yok eski hdd boyut olarak kücük yada ide ise kullanamiyorsan bunu satin alabilirsin.
http://www.vatanbilgisayar.com/D ... ils.aspx?I_ID=51628 paran yetmiyorsa anakarti daha ucuz olan sataII'li anakartlardan alirsan o zaman hdd'yi de sataII alman gerekiyor bazi hdd modelleri yalnizca SataIII destekliyor SataII destegi yok. Onlara dikkat etmen gerekiyor.
Genelde hafta sonlari oluyor. Cuma gece 12'den sonra genelde indirimli fiyatlari göruyorsun indirim oldugunda.