bu şekilde uğraşma istersen http://www.systemrequirementslab.com/cyri/ bu siteden bak açılan sayfada 1.yere oyunu yaz can you run it tıkla bilgisayarının kaldırıp kaldırmayacağını incelesi java yüklü olması lzm
Medal Of Honor Allied Assault, Medal Of Honor Allied Assault Spearhead, Medal Of Honor Allied Assault Breakthrough Need For Speed 1,2,3,4 gibi Max Payne belki Max Payne 2
Medal Of Honor Allied Assault, Medal Of Honor Allied Assault Spearhead, Medal Of Honor Allied Assault Breakthrough Need For Speed 1,2,3,4 gibi Max Payne belki Max Payne 2
Hatta Rage-Call of duty MW3-Black ops ü bile deneyebilrsin :)
İnsanları kırmayı bende sevmem ama fazlada umutlandırmak ii mi sence beklenti içine girmesi kötü değil mi.sistemi için önerdiğin oyunları sence kaldırır mı
Bunun Sencesi Bencesi yok. Yazdığım oyunları ayarları düşürerekte olsa kaldırır. Ama sonuçta kaldırır. Kaldırmayacağı oyunları yazmam zaten. Max Payne 2'den şüpheliyim çünkü 1 GHz işlemci istiyor o oyun. Onada Belki yazdım farkındaysanız..
yiğidonun oyunlarda bi sorun yok kaldırır o pc onları ama ruhunu teslim etmiş artık degistirsen iyi olur dostum 1-2 tenede ben öneriyim wolfenstein - hellboy - call of duty 1- hitman Contracts- gece vakti 4 tane geldi aklıma hic degilse p4 işlemci 256 kart felan olsa cok cıkarda gercekten cok zayıf .