Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

panda antivirüs 2005 ınternet security
semih_ozyurt
Üye

435 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 Eki 2008  00:32:14
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
arkadaşlar benim modemin cdsinin içinde panda 2005 var onu kurmak istedim daha önceleri ama kuruyorum yeniden başlatıyor haliyle ve windows açılmadan mavi ekran veriyodu bu sorun neden oluyor mavi ekranın içerisinde ne yazıyodu onuda unuttum guvenli modda acıyorum siliyorum pandayı windows açılıyodu bu sorunun çözümü var mı??
semih_ozyurt'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) semih_ozyurt'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Daha güçlü bir WMP 11

Güvenlik paketleri testte

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Windows Media Player'ı zenginleştirme zamanıEklentiler, temalar, görsel öğeler ve ufak araçlarla Windows Media Player 11'i güçlendirin...
Windows Media Player'ı zenginleştirme zamanıPC'nizi zararlılardan korumakla görevli 7 popüler güvenlik paketini yarıştırdık. Ve kazanan...
black_flood
Deneyimli Üye
REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5REP: 5
REP: 5
1428 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 Eki 2008  09:55:32
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
sıkıntı kullandığın işletim sistemi kurulum cd yada vista ise dvd'den kaynaklanmaktadır.casperlarda verilen orjinal sözde xp home cdsi üzrinden kurulum yaptığımda çok karşılaştığım bir durum ama oem satılan xp lisans cd'sinden takıp kurunca bu sıkıntı yok yani kurulumu değiştirmen lazım.
black_flood'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) black_flood'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000