Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

pardus kurarken hata olustu

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink22 Eki 2011  20:25

win vista'nın üzerine [kaldiripde tabi] linux pardus sistemini kurdum format işlemlerini fln gectikten sonra yükleme bitirildi kurulum basarili yazisi karsima geldi restart butonu vardi tikladim benim pcde genelde acilişta asus reklami fln cikar aynen ciktida ama kaldi öylece [del] yaptigimde gecio genelde f1 istemesi gerekirken istemedi ve dondu suan acamiorum biosu ne yapabilirm
Sanma şâhım...herkesi sen....sâdıkane...... yâr olur
Herkesi sen.. dostun mu sandın..belki ol... ağyâr olur
Sadıkâne........belki ol.....âlemde bir.......... serdar olur
Yâr olur... ağyâr olur...... serdar olur....... dildâr olur

YAVUZ SULTAN SELİM

Onur yurdakul
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink22 Eki 2011  23:58

Windows vista ile birikte bir yazılım devredeydi windows 8 le birlikte tam anlamıyla gerçege dönüşücek artık karar vermeniz gerekicek windows kullanıyorsan windows da kalıcannız linux kullanıyorsan linuxda kalıcan windows u yarım yamalak silip pardus kuranların başına genelde böyle şeyler çıkıyor çünkü windows artıkları pardusun açılmasını engeliyor.Çaresi kople format atıp pardusla hddleri pardusla şekillendirip yoluna pardus ve linux sürümleri ile devam etmendir.Windows kullanıcaksan windowsla yoluna devam et ikisi bir olunca bios kitleniyor ve hdd den açılmıyor.Çaresi hdd nin veri kablosunu çıkartman ve bios ekranı geçtikden sonra hdd nin veri kablosunu tekrar takıp windows cd ile komple hdd lerini uçurman daha sonrada pardus la temiz olan hdd lerine şekil vermen.Bundan sonra linux ve windows u yan yana kurmayın benden söylemesi özellikle windows 8 den sonra.
Güncelleme: DETROID_35 (22 Eki 2011 23:59)
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink24 Eki 2011  17:35

saol bi denerim :d
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Bu Hata Ne Visual Studi Kurarken Vistada Oluştu CaDoqal 0 25 Şub 2009  00:10
 Pardus'u kurarken hata ile karşılaşıyorummimarcaglar 7 25 Kas 2008  22:33
 AciL Yardim Pc'de Bir Hata oLustukungen 6 16 Şub 2009  13:42
 office 2007 yüklerken hata oluştu diyorHPQ-User 4 23 Haz 2009  18:10
İç Hata OluştuBerke Aydın 4 01 Ağu 2011  22:49
Bu sayfa 0,23 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu