- Alıntı: Serkan Karadaş22.09.2011 23:58:39

klasöre yeni isim veriken öncelike Alt + 0160 kombinasyonu ve büyük harflerle CON yazabiliriz :)
Beyler kusura bakmayın linki sildim görüntüsü ve boyutu iyi değildi şimdi 1mb rardan çıkınca 94mb ama çok iyi kalitede gooom playerden izleyin çalıtırmıyorsa diğerleri bu hipercam Microsoft video1 dandik biraz.Hipercam iyi ama.
Serkan kardeş con yazmayı biliyorsun peki benim videomdaki gibi yazabilirmisn.
iyi izleyin fotoğraf hile hurda yok hipercamla çekilmiş düpedüz videodur.
Beyler kusura bakmayın videoyu yayından kaldırmak zorundayım tehlif hakkı zart zurt yüzünden başım ağrır ben hacker değilim sıradan bir kullanıcıyım yılllardır windows işletim sistemlerini övdüm.Şimdi ufak bir hata sonucunda bunlar beni mahkemeye verebilir bu yüzden video yu kaldırdım.Adamlara yıllarca iyilik edersin ufak bişey gösterdiginde vay vay sen windows düşmanısın indirin yere ırz düşmanını.(derlermiş ama inanmayın.!)Korkulacak bir şey yok bu olay güvenilir ellerde saklı benim bu olayın nasıl oldugunu anlatmam imkansız çünkü ben Allahtan korkan biriyim.Yarın öbür gün bu olayı öğrenen biri sizin balşınzını ağrıtır sizlere zarar verir bunun olmasını istemiyorum çünkü ben bilgisayarlara zarar vermeyi sevmem.Bu konu burda noktalandı siz duymadınız bende görmedim.Dikkat ederseniz hep yeni sistemlerde bunu yapıyorum çünkü yeni sistemlerde vürüs olmaz hacker olmaz ilgilenmezler az tehlike oldugundan yeni sistemlerde deniyorum.Bu olayla 0kb lık bir vürüs yazılanilir ama yıllardır bende saklı kaldıgından kimse böyle bişey düşünemez ha bu olayı bulursunuz ama şeytanın aklına gelmez sizin aklınıza gelirmi bilmiyorum.Yıllardır vürüslerden çok çektim o yüzden kimseyi rahsız edecek bir hatayı millete öğretmem windows sağlamdır güvenilirdir sadece benim bilgisayarımda böyle oluyor sizlerde olmaz.