Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Pardusda yazılan windows da yazılamayan dosya ismi

Bu konu kilitlidir
Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink22 Eyl 2011  22:52

Beyler size bir bilmece sorucam pardusda yazılan fakat windowsda yazılamayan dosya (klasör ismi) ismi nedir.
Güncelleme: DETROID_35 (23 Eyl 2011 01:22)
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink22 Eyl 2011  22:58

Merak eden varsa tahminde bulunsun birazdan açıklıcam azzzzzz sonraaaaaa......istediginiz kadar deneyin windowslarda yazılmaz...Ben hariç kimse yazamaz microsoft da dahil :)
Güncelleme: DETROID_35 (22 Eyl 2011 23:09)
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink22 Eyl 2011  23:09

İstanbulda Bulunan Contorium :) Madeni
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink22 Eyl 2011  23:10

Alıntı: aaaaaa12312322.09.2011 23:09:13Alıntı yapılan Mesaja git
İstanbulda Bulunan Contorium :) Madeni
Süpersin sakızı hakettin hadi bakkala koş kendine benden sakız ısmarla :):)
EVET BEYLER malesef bu doğru bizim aklımıza bile gelmesin diye amerikalılar con yazdırmıyor.ama ben yazarım...
Güncelleme: DETROID_35 (22 Eyl 2011 23:12)
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink22 Eyl 2011  23:11

Alıntı: DETROID_3522.09.2011 23:10:45Alıntı yapılan Mesaja git
Süpersin sakızı hakettin hadi bakkala koş kendine benden sakız ısmarla :):)
Bak yaw :D
En üste git

CHIP Online

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink22 Eyl 2011  23:45

Yılların eskimediği başlık

Başlat-Çalıştır-CMD yazıp girin.

mkdir \\.\c:\con yazın entere basın tamamdır.

Aaa şimdide silemiyorum
dosyayı silmek için,
rmdir \\.\c:\con entere basın Silindi.

lpt0 lpt1 lpt2 lpt3 lpt4 lpt5 lpt6 lpt7 lpt8 lpt9 gibi klasörler de açamazsınız. Sistem çekirdeğinde korumalı isimlerdir onlar, bağlantılara "rezerve" edilmiştir.
Banlandınız mı? Burayı Okuyun
Twitter: @sislamoglu  @chiponline  
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning. - Rick Cook
En üste git

Denetmen

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink22 Eyl 2011  23:58

klasöre yeni isim veriken öncelike Alt + 0160 kombinasyonu ve büyük harflerle CON yazabiliriz :)

En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink23 Eyl 2011  00:36

Alıntı: Serkan Karadaş22.09.2011 23:58:39Alıntı yapılan Mesaja git
klasöre yeni isim veriken öncelike Alt + 0160 kombinasyonu ve büyük harflerle CON yazabiliriz :)
Beyler kusura bakmayın linki sildim görüntüsü ve boyutu iyi değildi şimdi 1mb rardan çıkınca 94mb ama çok iyi kalitede gooom playerden izleyin çalıtırmıyorsa diğerleri bu hipercam Microsoft video1 dandik biraz.Hipercam iyi ama.
Serkan kardeş con yazmayı biliyorsun peki benim videomdaki gibi yazabilirmisn.
iyi izleyin fotoğraf hile hurda yok hipercamla çekilmiş düpedüz videodur.

Beyler kusura bakmayın videoyu yayından kaldırmak zorundayım tehlif hakkı zart zurt yüzünden başım ağrır ben hacker değilim sıradan bir kullanıcıyım yılllardır windows işletim sistemlerini övdüm.Şimdi ufak bir hata sonucunda bunlar beni mahkemeye verebilir bu yüzden video yu kaldırdım.Adamlara yıllarca iyilik edersin ufak bişey gösterdiginde vay vay sen windows düşmanısın indirin yere ırz düşmanını.(derlermiş ama inanmayın.!)Korkulacak bir şey yok bu olay güvenilir ellerde saklı benim bu olayın nasıl oldugunu anlatmam imkansız çünkü ben Allahtan korkan biriyim.Yarın öbür gün bu olayı öğrenen biri sizin balşınzını ağrıtır sizlere zarar verir bunun olmasını istemiyorum çünkü ben bilgisayarlara zarar vermeyi sevmem.
Bu konu burda noktalandı siz duymadınız bende görmedim.Dikkat ederseniz hep yeni sistemlerde bunu yapıyorum çünkü yeni sistemlerde vürüs olmaz hacker olmaz ilgilenmezler az tehlike oldugundan yeni sistemlerde deniyorum.Bu olayla 0kb lık bir vürüs yazılanilir ama yıllardır bende saklı kaldıgından kimse böyle bişey düşünemez ha bu olayı bulursunuz ama şeytanın aklına gelmez sizin aklınıza gelirmi bilmiyorum.Yıllardır vürüslerden çok çektim o yüzden kimseyi rahsız edecek bir hatayı millete öğretmem windows sağlamdır güvenilirdir sadece benim bilgisayarımda böyle oluyor sizlerde olmaz.
Güncelleme: DETROID_35 (23 Eyl 2011 11:24)
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink23 Eyl 2011  01:01

Alıntı: Selçuk İslamoğlu22.09.2011 23:45:50Alıntı yapılan Mesaja git
Yılların eskimediği başlık

Başlat-Çalıştır-CMD yazıp girin.

mkdir \\.\c:\con  yazın entere basın tamamdır.

Aaa şimdide silemiyorum
dosyayı silmek için,
rmdir \\.\c:\con entere basın Silindi.

lpt0 lpt1 lpt2 lpt3 lpt4 lpt5 lpt6 lpt7 lpt8 lpt9 gibi klasörler de açamazsınız. Sistem çekirdeğinde korumalı isimlerdir onlar, bağlantılara "rezerve" edilmiştir.
Hayır başka yazamadığınız gizli saklı maden isimleri varsa amerikaya giden onuda yazarız.Ayrıca sistem çekirdeği nedir ben varken ben rezervesini de anahtarınıda alırım sistemin.:)

Bazıları diyebilirki "korktu yusuf yusuf" kaldırdı videoyu kortugumdan deil yayılmamasından dolayı yoksa microsoft onuda bir yama ile kapatır 30kez mail attım ama sorunu çözemediler yada tınlanmadım.
Şiödi bukadar windows yeter.Birazda pardusdan bahsedelim.Pardusdada böyle hatalar vardır ama sorun kullanmaktan geçer.Bilgisayarı kurcalarsan öğrenirsin kurcalarsan çöker.İlk windows 95 de resimler çok yer kaplıyor diye masaüstü resimleri sildim ve çöktü.Windows kendini ogunden bugune çok geliştirdi.Pardus microsoft gibi milyonlarca kullanıcı tarıfından test edilip hataları bulunmadıgı gibi pardusun yapımcılarıda vatanlarını seven iyi insanlardan başkası değil.Ayrıca milyonlarca mühendis microsoftun emrinde oldugunuda unutmayın.Peki sorun kimde kimsede değil gereken destegi pardusa vermeliyizki gelecek nesillere çocuklarımıza "bak türkiyede toplu iğne  bile üretilmiyor" denemsin ben çok duyudugumdan acısını bilirim.İlerde çocuklarımıza torunlarımıza övgüyle bu bizim iştetim sistemimiz bunu bizimkiler yaptı diye bilmeliyiz hepsi bundan ibaret ugraşsam pardusunda hatalarını bulurum.Nedemiş ünlü bir şair "hatasız kul olmaz işletim sistemi hiç olmaz."
Güncelleme: DETROID_35 (23 Eyl 2011 11:15)
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink23 Eyl 2011  11:20

Yardımlarından dolayı Selçuk İslamoğlu ve diğer ilgilenen arkaşlara çok teşşekür ederim.
Güncelleme: DETROID_35 (23 Eyl 2011 11:22)
En üste git

Üye
REP: 115, 4,03

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink23 Eyl 2011  17:39

Detroid neden bu kadar sallıyorsun?

Ve neden bu kadar fanatiklik yapıyorsun. Bir yıl öncesi Windows Windows diyordun şimdi Linux reklamı yapıyorsun. Fanatikliğinde bir sınırı var. Umarım ileride dönüpte windows a: "Windows gibisi yokmuş boşuna linux kastık" demezsin.

Diyenleri gördüm çünkü!
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 excelde yazılan formulün başka bil.da çalışmamaası1946 1 11 Tem 2009  13:58
 Bu Video'da çalan Yabancı Parcanın Ismi ?hayatın_içinden 14 22 Haz 2009  23:26
 YAZI YAZILAMAYAN EDİTOR PANELİHPQ-User 0 29 Eyl 2008  00:03
 Windows Live'ın ismi değişiyor!CHIP Online 3 13 May 2010  00:34
 pardusda exe dosyasıersinbakar 9 16 Tem 2008  23:01
Bu sayfa 0,9 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu