Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 1 / 212Sonraki >
pc açılmıyor
/ 2  Sonraki sayfaya git
eflatunkelebek
Yeni Üye

12 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  12:46:31
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
Dün gece çalışırken birden klavye iptal oldu hiç bi şekilde bilgisayara müdahale edemedim kasanın şartelinden kapatmak zorunda kaldım. Sonra bilgisayar hiç açılmadı mavi bi ekran geliyor fanlar çalışıyor bilgisayardan açılım sesi geliyor ama öylece kalıyor. GÜn bir ara elektirik gidip gelmişti ama çalışıyordu ne olduysa gece birden oldu fikri olan varmı?
eflatunkelebek'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) eflatunkelebek'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

WD My Passport Elite

OCZ Vendetta 2

Trand PMP-638-2FM

WD My Passport EliteWD My Passport Elite, bilgilerinizi rahatlıkla taşıyabilmeniz için tasarlanmış, son derece şık ve hafif bir harici sabit disk.
OCZ Vendetta 2Büyük boyutlarıyla işlemcinizi etkili bir şekilde soğutan Vendetta 2, aynı zamanda fan gürültüsünde bıkanlara ilaç gibi gelecek.
OCZ Vendetta 2Genel olarak ortalama performansa sahip olan Tran MP4 çalar, beraber müzik dinlemek isteyenlerin ilgisini çekebilir.
swordmaster_65
Deneyimli Üye
REP: 124REP: 124REP: 124REP: 124
REP: 124

1804 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  12:54:52
windows açılış sesi alıyor ve ekrana görüntü alamıyorsan ekran kartında bir sorun olmus olabilir cıkartıp takmayı felan deneyin varsa omboard vga kullanın!
www.bilisimkafe.com

Herkesi Bekleriz...
swordmaster_65'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) swordmaster_65'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
eflatunkelebek
Yeni Üye

12 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  13:04:04
ombort vga ekran kartı adımı ne dmek(yanıtın için tşk ederim )
eflatunkelebek'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) eflatunkelebek'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
swordmaster_65
Deneyimli Üye

1804 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  13:11:50
yok onboard vga anakart üzerinde bulunan sabit ekran kartıdır varsa sistemde takılı olan ekran kartını cıkar sistemi onla açamayı dene yoksa kendi ekran kartını cıkarıp takmayı dene veya baska bir kart ile dene!
Güncelleme: swordmaster_65 [18 May 2008 13:12:58]
www.bilisimkafe.com

Herkesi Bekleriz...
swordmaster_65'in profilini görüntüle (Çevrimdışı) swordmaster_65'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Dj_Eğri
Üye

359 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  13:17:34
mavi ekran qeldiqinde windows ile ilqili bşiler yasıo mu
Dj_Eğri'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) Dj_Eğri'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
eflatunkelebek
Yeni Üye

12 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  14:35:42
bazen siyah ekran oluyor bazende biosa girmek için del yap felan diyorya o geliyor ama klavyeyi kullanamadığımdan işlem yapamıyorum klavye iptal
Sayfanın en üstüne git
eflatunkelebek
Yeni Üye

12 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  14:38:11
ekran kartı monitörün bağlandığı yer değilmi eğer o ise onu çıkardım remleride dinlenmeye aldım pilide çıkardım ama bahsettiyiniz kartı çıkarınca bilgisayarı nasıl bağlaya bilirim başka ki?
Sayfanın en üstüne git
eflatunkelebek
Yeni Üye

12 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  15:37:57
hepsini çıkardım yeniden açtım ekran açılıyor ama windos açılmıyor birkaç yazı var çlece kalıyor ve klavye hala çalışmıyor
Sayfanın en üstüne git
cbilgen13
Üye
REP: 2
REP: 2

135 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  16:40:18
dostum mavi ekran yada siyah ekranda yazılar alabiliyorsan yani görüntü elde edebiliyorsan ekran kartında sorun olmadığı anlamına geliyor.. arkadaş yanlış yönlendirmiş seni boşuna uğraşmışsın...mavi ekrana düşmesinin pek çok sebebi olabilir ama ekran kartı düşük ihtimallerden biri bence öncelikle ram'leri kontrol et sırayla çıkartıp tek tek dene hatta ikisinden şüphe duyuyorsan aynı değerlerde yakın çevrenden başka bir ram ile dene derimm..

eğer aynı sorun dewam ederse yapabilrsen gerçi çok basit bir işlemdir.. windows cd'si kullanarak bir kurtarma yap.. ani kesinti işletim sistemine zarar vermiş olabilir...

unutmadan HDD'nin ani kesintilerden en çok zarar gören donanımlardan biri olduğunu unutmayalım bios'a girebiliyorsan makinanın HDD'yi tam olarak gördüğünden emin ol adına bakıp çıkma tam olarak yazmamın sebebi o kapasite olarakta tam gördüğüne dikkat et...

bu reçeteyi uygula sonra yine görüşelim
cbilgen13'ün profilini görüntüle (Çevrimdışı) cbilgen13'e özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
adorax
Yeni Üye

6 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  16:40:29
elektriği çıkar ramleri sök
anakart pilini sök 30 sn sonra geri tak
anakrtta cmos sıfırlama jumper ı vardır onu kullanarak anakartı elektrikteyken sıfırla
yine düzelmezse hard disk ve/veya ekran kartın gitmiştir
ADORA BİLGİSAYAR
www.adorabilgisayar.com.tr
adorax'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) adorax'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
swordmaster_65
Deneyimli Üye

1804 Mesaj

Mesaj Tarihi : 18 May 2008  21:15:34
Kusura bakmayın ben siyah mavi ekran felan diyince ekradan görüntü alamıyor diye düşündüm ekran kartına yönelttim;)
Benim analmadıgım olay bilgisayarı özelliklerin yazdıgı ekran felan geliyor ondan sonra mı devamı gelmiyor?
Eger orda mavi bir ekran cıkıyor kodlar felan yazıyorsa cbilgen13 dedigi gibi ramden kaynaklanan bir hatadır.
windows sesini aldıgına göre hdd de sorun olmaması lazım!
www.bilisimkafe.com

Herkesi Bekleriz...
Sayfanın en üstüne git
/ 2  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 1 / 212Sonraki >
Snitz Forums 2000