Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

pc kasa çalışıyor ama görüntü yok

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink19 Kas 2010  20:18

ramler birden fazla ise değiştirerek  tak  yani birini tak diyerini çıkar olmazsa diyerini tak  en azından sorunun ramle ise böylelikle anlarsın.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Kas 2011  18:32

YA ARKADAŞLAR BENİM KASAM ARIZALI BABAM SİNİRRİNDEN KASAYA TEKME ATTI VE KASA ÇALIŞIYOR AMA EKRANA GÖRÜNTÜ VERMİYOR BABAM DA TAMİR ETTİRMEYE URAŞMIYOR NE OLDUĞUNA DAĞİR FİKRİNİZ VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ TEŞEKKÜRLERMutlu
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Kas 2011  22:00

: ))). Bütün sorunlular buraya toplanmış. Bizim lab.da da bir pc var aynı durumda. Anakartı söküp bir elektronikçiye göstercem. Bakalım ne diyecek. Bu işlerden toplama pc işi yapanlar pek anlamıyor. Daha çok notebook tamircilerini tavsiye etmek lazım.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Kas 2011  22:28

Alıntı: tipaka12.11.2011 18:32:52Alıntı yapılan Mesaja git
YA ARKADAŞLAR BENİM KASAM ARIZALI BABAM SİNİRRİNDEN KASAYA TEKME ATTI VE KASA ÇALIŞIYOR AMA EKRANA GÖRÜNTÜ VERMİYOR BABAM DA TAMİR ETTİRMEYE URAŞMIYOR NE OLDUĞUNA DAĞİR FİKRİNİZ VARSA LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ TEŞEKKÜRLERMutlu

ehh öfkeyle kalkan zararla oturur demişler
kasa devrildimi tekmeyi yiyince
eger devrildiyse;
ekran kartı yuvası ve ekran kartnız dolasıyla da anakartınız gitmiş olabilir
eger harici ekran kartı yoksa sadece ankartınız gitmiş de olabilir yada elektirk kablolarında temassızlık olabilir kasa çalışır fan sesi geliyor ve ekrana görüntü gelmiyorsa tüm baglantıları söküp yeniden takın deneyin
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink13 Kas 2011  20:02

kasa devrilmedi fakat yanında babamın vurduğuna dair bi çukur oldu kabloları falan söküp yine takıyorum ama olmuyo ne yapmalıyım tamir ettirmek için gizli gizli mi götürim napim yardımcı olursanız seeevinirimmm :D
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink24 Oca 2012  23:32

arkaddaşlar banada yardım edin  bilgisayarın ekran kartının fanı bozuldu onu aldım ama buseferde görüntu bozuldu özeliklerden flan da değişmedi biosu güncellemem gerekmiş abim güncelledi düzeldi ama bugun tekrar bozuldu biosu bnde güncelledim ama düzelmedi baya bi kurcaladım ondan sona bilgisayara res attım KEŞKE ATMASAYDIM busefer açılıyor ama biraz sona hemen donuyor onuda baya kurcaladım geri bn yapamam dedim bilgisayarı kapttım 1satt sona tekrar açtım busefer bilgisayar açılıyor ama görüntü yok ekran kartı NVEDİA Gforce 5500  bilgisayar eski yardım eder seniz sevinirim bide görüntü nasıl düzelcek 
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink31 Oca 2012  17:08

Anakart gitmiş olabilir
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink07 Şub 2012  18:45

benimde başıma öyle bir sorun gelmişti öncelikle fişleri prizden çıkar ve 1 2 saat dur gene olmazsa anakart üzerindeki bios pili var onu kontrol el üstündeki elbise ile bi sil sonra geri yerine tak bende öyle olmuştu.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 kasa çalışıyor görüntü yokHPQ-User 3 10 May 2010  12:24
 kasa çalışıyor ekranda görüntü yokHPQ-User 3 25 Oca 2010  11:33
 kasa çalışıyor ama görüntü gelmiyorHPQ-User 1 02 Ara 2011  17:56
bilgisayar çalışıyor ama görüntü yok yardım edinizkoc06 5 12 Ara 2011  17:45
Bilgisayar çalışıyor ama görüntü yok !Acil!!!xNomadx 6 02 Mar 2012  09:02
Bu sayfa 0,54 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu