Benim Laptop'ım şöyle: Intel Core 2 T7200 CPU 2GB RAM 2.00GHZ Ben bu bilgisayarda: PES 12,11 Fifa 11'i rahatça oynadım.Ama FİFA 2012'de kastı.Belki driver filan işidir. Rahat oynarsın. Çünkü gerek PES gerek FİFA olsun çok sistem isteyen oyunlar değildir.O takdirde bile gayet güzel grafik şölenleri verebilen oyunlardır.
valla çok düşükmüş ekran kartın açarsada düşük ayarda açar oyunda kasmalar meydana gelebilir paran varsa bir bütçe yaz sana bir ekran kartı önerelim tabi bunu önermeden önce kasada ki güç kaynağının kaç W olduğunu söylersen iyi olur birde anakartını yaz
valla çok düşükmüş ekran kartın açarsada düşük ayarda açar oyunda kasmalar meydana gelebilir paran varsa bir bütçe yaz sana bir ekran kartı önerelim tabi bunu önermeden önce kasada ki güç kaynağının kaç W olduğunu söylersen iyi olur birde anakartını yaz
Akşama yazayım güç kaynağını. peki işimi görecek bir ekran kartının ortalama fiyatları nedir?