Philips Led Monitör

allenbarry
02-07-2015, 03:20   |  #1  
allenbarry avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2015

Teknolojik arkadaşlarım bu ilk konum. Daha doğrusu sizlerden yardım isteyeceğim. Monitörümle ilgili. Monitör 22 inç. Geçen sene vatan bilgisayar'dan satın aldık.

Beyaz ekran sorunu ilk olarak 2.5-3 ay önce meydana geldi. Dümdüz, beyaz bir ekran. Üzerinde hiçbir yazı gibi bir şey yok. Sorunu düzeltmek için bilgisayarcıya gittik. Hemen hemen 5 gün sonra monitörü bilgisayarcıdan aldık.

2. buluşmamız 1 hafta önce oldu. Yine bilgisayarcıya gittik. 3 gün bilgisayarcı monitörle uğraştı ve bir de format attı. Her neyse, format konumuz değil :)

Bugün bilgisayarı bilgisayarcıdan aldıktan sonra geçen 2. gün. Beyaz ekran sorunu bir daha meydana geldi. Birkaç saniye sonra düzeldi ama abimle beraber bu sorundan korktuğumuz için eskisi kadar rahat oynayamıyoruz. Bu sorun için şu ana kadar yaklaşık 35TL masraf yaptık. Lütfen yardım edin, monitörü değiştirmeli miyim Yoksa farklı bir çözüm yolu var mı?

Diğer forumlarda bunu sorduğumda sorunun ''temassızlık'' olduğu söylendi. Bu sorunu kalıcı veya uzun süre yaşamamak üzere halletmek istiyorum. Cevaplarınızı bekliyorum..

allenbarry bu faydalı başlığı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]