Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

php form mailde sorun yardım edin
mextor
Yeni Üye

1 Mesaj

Mesaj Tarihi : 16 Eki 2008  00:22:04
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
form kodlarım

<FORM class=login_form id=loginForm name=loginForm
action= mail.php method=post
autocomplete="off">

mail.php kodlarım.

<?php
$gidecek = "web-servis@hotmail.com";
$konu = $_POST['eposta'];
$yorum = $_POST['istek'];
$frommail = "from: $email\n";

mail($gidecek,$konu,$yorum,$frommail);
echo "mail basariyla yollandi";
?>

arkadaslar hata nerde ben kodları yazdıgım halde sitede basarı ile gönderildi diyor fakat bana mail gelmiyor..
yardımlarınızı bekliyorum.

mextor'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) mextor'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Daha güçlü bir WMP 11

Güvenlik paketleri testte

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Windows Media Player'ı zenginleştirme zamanıEklentiler, temalar, görsel öğeler ve ufak araçlarla Windows Media Player 11'i güçlendirin...
Windows Media Player'ı zenginleştirme zamanıPC'nizi zararlılardan korumakla görevli 7 popüler güvenlik paketini yarıştırdık. Ve kazanan...
bektash
Deneyimli Üye
REP: 105REP: 105REP: 105REP: 105
REP: 105

1226 Mesaj

Mesaj Tarihi : 04 Kas 2008  17:33:50
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla

Linkteki Txt sayfasında Formmail sayfanı hazırladım indir ve php olarak degiştir. Kolay gelsin .

http://demomaster.de.funpic.org/formmail.txt
| CHIP Forumlarında |
Hiç bir şekilde warez, trainer, crack, cd-key, oyun veya konsol rom'ları vb.yasalara aykırı konular açmak, bu tür uygulama ve seri numaralarının değiştokuşu, bunlara yanıt vermek ve bu tür programlar içeren web sitelerine link vermek kesinlikle yasaktır.Aksi halde konuyu açan kişinin daha önceden atmış olduğu tüm mesajlar ve kullanıcı hesabı silinecektir.
| CHIP Forumlarında |
Siyasi ve dini içerikli, küçük düşürücü, tehdit edici veya kanun dışı yazılar yazmamayı taahhüt ediyorsunuz...
Gizlilik Sözleşmesi Ve Forum Kurallarını Okumak İstemeyen Kullanıcı İçin Alternatif Yazıdır.
bektash'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) bektash'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Hızlı Geçiş:
Snitz Forums 2000