İyi Akşamlar.. Arkadaşlar ben online oyun oynayan birisiyim. Oyunda Pingim 999 oluyor bazen herkes yeşil oluyor ama oda arada bir.. Kablosuz internet ile bağlanıyorum modeme ama Bağlantım İyi (5/4). 8 mbps internet kullanıyorum İndirirken 1.200 mb tı bile görüyorum (IDM ile) ama oyuna girdiğim zaman pingim yine 999..
SpeedTest ten hız testi yapıyorum pingim hep 535-591 arası çıkıyor..
Modem: Huawei HG521
yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.
İşletim Sistemi:Windows 7 Ultimate (32-bit) İşlemci:AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.00 GHz Anakart:Palit PA102 Ekran Kartı:nVidia GeForce 7025 Ses Kartı:Realtek HD Definition Audio Internet Tarayıcı:Microsoft Internet Explorer 8 Antivirüs Yazılımı:NOD32 (Eset)
Wireless ile bağlanıyorsun meğer.Eğer o ağa başka biri de bağlanıyorsa normaldir.
Airties Modem varken böyle problemler olmuyordu.. Bu ping olayı hep böyle sadece ben bağlı olsamda yine ping oluyor şahsen şuan kimse bağlı değil modeme diğerleri misafirliğe gitmişler.. şuan sadece ben bağlanıyorum ama pingim 535 ms ...
İşletim Sistemi:Windows 7 Ultimate (32-bit) İşlemci:AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.00 GHz Anakart:Palit PA102 Ekran Kartı:nVidia GeForce 7025 Ses Kartı:Realtek HD Definition Audio Internet Tarayıcı:Microsoft Internet Explorer 8 Antivirüs Yazılımı:NOD32 (Eset)