Profesyonel Fotoğrafçı Olabilirsiniz.

watelektrikmetin
23-07-2013, 21:15   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
9 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2013

Bu bir bilgisayar programı değildir.Tamamen ücretli bir eğitim setidir.

Eğer gerçekten mükemmel fotoğraflar çekebilmek ve çılgın efektleri uygulayabilmek istiyorsanız, işte tam da bunun için yaptığım çalışmaları sizinle paylaşmaktan gurur duyacağım. Görüldüğü üzere burada amatör fotoğraf makineniz ile yapılabilecek kullanışlı teknikler mevcuttur.Şimdiye kadar tek alternatifiniz pahalı kurslara katılmak, akşam dersleri almak ve pahalı ekipmanlara sahip olmak olabilir ancak bu sete sahip olduktan sonra bunların hiç birine gerek duymayacaksınız.
Sizde aşağıdaki gibi kendi özgün fotoğraflarınızı oluşturabilir ve hatta bunlarla para kazanbilirsiniz.Dünyada fotoğraf ihtiyacı giderek arttığı için bu ihtiyacı karşılayacak stokfoto denilen,fotoğraf satış siteleri kuruldu.Fotoğraflarınızın bu siteler yolu ile satılmasını sağlayarak gelir elde etmeniz oldukça kolay.

Aşağıdaki gibi fotoğrafları yapmak aslında zor değil ama,profesyonel fotoğrafçılar bu konudaki sırlarını pek ifşa etmezler.Aslında sadece basit püf noktaları var.Sadece bir photoshop eğitim kursuna vereceğiniz para 540,00TL iken 79,00TL'lik Fotoğraf Hileleri & Özel Efektler eğitim seti ile bu işi başarmanız çok kolay.Bunula neler yapabileceğinizi hayal edip çyle karar verin.

kameramar
14-02-2015, 23:44   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2015

Fotoğraflar çok amatör. Bunun için kim para verir ki?