Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

ps5 sorunu. Lütfen! :(

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink09 Şub 2012  20:09

Selamun Aleykum. Photos.(ps5) açtığımda açılışta sorun yok ama nedendir bilmiyorum, devam edilen bir çalışma açtığımda bu resimdeki gibi beklememe neden oluyor.Aynı durum çalışmama farklı bir özellik eklediğimdede aynı bu progress. bekliyorum.. Bu da çok uzun sürüyor.İnterne sayfaları arasıda yavaşlamalar oluyor. Donanım özelliklerim yetmiyor değil. Fazlasıyla. Aynı anda 3 tarayıcı kullanırım ve 3'de full aktif, ps5 , Flashcs4 bunlar tam gaz çalışırken sorun yoktu daha önce. Şimdi ps5 'i açtığımda ikinci bir şey açmak imkansız olacak derecede yavaşladı.. Sizce neden olabilir ? Bir yardımcı olabilirseniz sevinirim.Lütfen ama bunun yüzünden çalışmalarım yarım kaldı ve beni bekliyorlar...

Resim upload ettim bir bakınız lütfen :
En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink12 Şub 2012  09:53

Kimse yokmu ? çözüm önerileriniz hiç mi yok... :(
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink14 Şub 2012  22:45

Ps5 sürümü diğer ps sürümlerine göre daha komplike bir program, dolayısıylada program açıkken kullandığğı bellek miktarıda yüksek, bu sebeple bir kasma olabilir ama bahsettiğiniz derecede büyük bir kasılmaya sebep olacağını sanmıyorum, bilgisayarınızda virüs taraması yaptırmanızı öneririm, ayrıca malwarebytes gibi güçlü bir casus avcısı program yükleyerek te casuslara karşı bir tarama yaptırmanızı öneririm. eğer kullandığınız ps5 orjinal sürüm değilde internetten yüklediğiniz bir sürümse cracklemeniz gerekmiştir bu crack esnasında da istemeden sisteminize zararlıların bulaşmasına sebep olmuş olaiblirsiniz, tavsiyem öncelikle sisteminizde kapsamlı bir tarama yaptırın. sorun yine düzelmezse büyük ihtimalle ps5i ekran kartınız kaldırmıyordur.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink15 Şub 2012  23:48

Ama daha önce böyle bir durum söz konusu dahi değildi. Bırakalım bunu birden fazla programlarla çalışma yapıyordum.Neden bilmiyorum bu sorunla karşılaşmaya başladım. Olmazsa diye tekrar tekrar  bir daha tekrar kurdum sistemi...Virüsten kaynaklansa arka arkaya tam 3 sefer kurdum. Ama nafile..Programın bulunduğu arşivdemi var acaba diyorum. Varsa ALLAH etmesin. al başına sıkıntı ve iş. :((
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 lütfen yardım ekran donmu sorunu lütfen yardımksknali 3 16 Mar 2012  18:03
Modem Sorunu Network Sorunu YARDIM EDİN LÜTFENErhan Tiryakioğlu 9 02 Ağu 2009  12:32
 Lütfen Balarmısınız.Dvd-Rom Bozuldu.Lütfen!OguzhanYesilyurt 5 09 Eyl 2008  16:09
 Arkadaşlar lütfen yardım ya lütfentutkura 26 04 Eki 2008  17:26
 Lütfen acil yarım lütfen!ceogle 3 24 Şub 2009  16:02
Bu sayfa 0,83 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu