arkadaslar ne kadar denersenişz deneyin hic bir zaman birbirini tutmaz... o anki bw yogunluguna gore download hizi veriyo :) premium kullanmiyorsan genelde 80-90 kb/sn indiriyosun... level 3 ve cogent ler tercihlidir... neden daha cok server var saniyorsunuz??? tabi ki daha kaliteli olduklarindan dolayi...
ya arkadaşlar sanki kullandığınız adsl bağlantısı çok yüksek hızlarda da, rapidshare'in verdiği hız limitlerinin üstünde indirmeye çalışıyorsunuz. evdeki 1024'lükte 90-100, oteldeki 4096'lıkta iste 300-350 arası hızlarda indiriyorum ücretsiz şekilde. zaten bağlantılarında sınırına dayanıyor bu halde. ayrıca dap 8.7 sürümünden itibaren premium kullanıcı olmasanız bile rapidshare'den dosya indiriyor tam hızda, deneyin. ordaki sunucuları değiştirmeye gerek görmedim ben bugüne kadar hep free ve hep tam hız indiriyorum zaten.
CryptLoad isimli program ile 15 dakika bekleme derdini ona bırakarak download yapabilirsiniz.geceleyin 01.00 - 05.00 saatlerinde download hızı limitlendirilmesine rağmen her nedense 100 - 120 kb/sn altına düşmüyor.gözlerim şahittir :)
burada arkadaşımızın anlattığı çok farklı bir durum.bu program ile 7 gündür aralıksız download yapıyorum.arkadaşımız yaptığı anlatımda neden resetlemeyi öğretmiş bilmiyorum :) resetlemenize gerek yok.