Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

rapidshare premium hesap sorunu!!!

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink30 May 2010  15:33

arkadaşlar rapidshare premium hesabım 2 hafta önce çoklu kullanım nedeniyle kapatıldı.Rapidshare resmi sitesine mail attım ve hesabımın incelendiğini çoklu kullanım olmadığını yalnız IP adresimin sürekli değiştiği ile ilgili bir mail ile beraber hesabımı tekrar açtılar.Aynı sorun dün tekrar oldu;yine zar zor açtırdım.Sanırım pc'nin otomatik IP almasıyla ilgili bir sorun bu.Görev yaptığım köye internet 1 sene önce geldi ve bizim buralarda sık elektrik kesintisi olur.Heralde her elektrik gidip geldiğinde IP değişiyor. Şimdi arkadaşlar bu konuda benim yapacağım birşey var mı rapidshare'in bunu çoklu kullanım olarak algılamaması için?Otomatik IP alma yerine Sabit IP ayarlasam sorun düzelir mi?Yoksa sorun internet servis sağlayıcısı ile mi ilgili?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink30 May 2010  16:42

sabit ip satın alabilirsiniz 3 tl gibi birşey ttmet veriyor
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink13 Haz 2010  13:22

Bu sorun düzeltildi sanırım böyle birşey şu an yok diye biliyorum bende hiç olmuyor çünkü :D
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 1 Aylık Rapidshare Premium Hesap 12 TLHolyMan 4 26 Mar 2009  00:09
 Rapidshare Premium Hesap Almak İstiyorumxxömür 10 12 Ağu 2009  02:03
 rapidshare premium hesap sorumhmmt 2 22 Şub 2009  14:43
 RapidShare Premium - Netload Premium Satışlarıbartug27 0 09 Tem 2009  10:11
 RapidShare Premium Kota SorunuS.W.A.T 4 14 Eyl 2009  23:33
Bu sayfa 0,72 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu