Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

RomantikDram Film Önerisi

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink23 Kas 2011  10:44

Bildiğiniz böyle filmler varsa arkadaşlar paylaşır mısınız?
Örnek olarak Duvak filmini izleyeniniz varsa o tarzda filmler arıyorum.
Güncelleme: BekleGeliyorum (23 Kas 2011 10:44)
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink23 Kas 2011  11:41

Alıntı: xNiqhTBLueSx23.11.2011 10:44:08Alıntı yapılan Mesaja git
Bildiğiniz böyle filmler varsa arkadaşlar paylaşır mısınız?
Örnek olarak Duvak filmini izleyeniniz varsa o tarzda filmler arıyorum.
ip Man bana çok duygusal geldi yani anlamlı aşk filimi olmasada Brus lee nin hocasının savaş sırasında başına gelenler anlatılıyor adam 1 tane patatez alıyor kömür ocagından iş yemeginin yarısını karısına çocuguna götürüyor.1 patatez İşte aşk bu paylaşmak bu.Şimdikiler çogunu kendi yiyor azını size veriyor bunada mantık deniyor.Türk filimi önermiyorum çogu saçma yok töre yok dram ne alakası var salaklıklarımız yüzünden hep geriliyoruz.Bu salak töre olaylarına bir örnek Newyorkta Beş minare güzel onu izle.(low low mehsun, kırmızı gül çekmiş töre filmi)
Ask filimi duygusal filim ben bunlara derim a ile b nin kavuşamaması yada birleşmemesi zaten günümüzdeki dizilerde mevcut dizi izle bol bol.Brezilya dizileri gibi.Şu ana kadar izledigim en berbat aşk filmi anlmazdın anlamazdın adlı şakı içinde geçen filim.İsmini unuttum ondan sonra birdaha aşk filmi izlmedim.Yani one herif 300 kizla yatıyor gerizekalı kızın biri araştırmadan soruştırmadan adamla yatıyor sonra adam kıza git diyor kızla ayrılıyorlar kız jamayikaya gidiyor evleniyor falan filan.Bune ya aşk mi bu yoksa sapık bir erkegin günlügümü.Arkadaşım erkek adamın birden fazla eşi olmaz.Ölümdür boşanmadır bunlar ayrı şeyler.(günümüzden bahsediyorum geçmişden değil)Ama insan birkez sever önene geleni sevene sıp sevdi denir günümüzdeki tüm dizilerde bu var mutlaka bir erkek 2 kızla yatıyor bütün dizilerde bunu gösteriyor ögütlüyorlar insanlarında ahlakı böylece bozuluyor.Ask dedigin iki insan arasında geçer 3 sahıs onu duyarsa aşk aşklıktan sapıklıga dönüşür...Kısacası buzamanda aşk yok geçmiş filmleri eskiyi anlatan filmleri izle günümüzdeki çogu şey para ile çalışıyor bazı kızlar ve bazı erkekler.

fragmanı türkçe seslendirme ile dahada anlam kazanıyor.Alt yazı izleme.Ayrıca DVD si satılılıyormu bilmiyorum ama satın almaya çalışın paranız varsa.

http://sinema.video.mynet.com/detay/Ip-Man-fragman/1096851//
Güncelleme: DETROID_35 (23 Kas 2011 13:49)
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink23 Kas 2011  12:14

Saol hocam tavsiyelerin için,dediklerin doğru Türk yapımı kaliteli film az sayıda var sırf gişe amaçlı film yapıldığından kaliteli bişeyler çıkmıyor.
Olumsuzluklar her yerde aynı.Görüşlerimiz ve tüm yaşantımız aynı.Giydiğimiz kıyafet,aldığımız soluk,Yukarı bakıp bir şey hayal etmek,gülümsemek aynı.Aynı mekanlar,aynı suratlar,aynı karakterler,Aynı gurur tablosu hep aynı.Aynı politika,aynı savaş,aynı haksızlık,Başımızda duranlar malesef aynı.Aynı sis bulutu,aynı sıkkınlık,aynı caddeler,Aynı trafik,görüntü aynı.Elimden geldiğince değiştirmeye çalışsamda işe yaramıyor.Aynı dünyam imaj farklı.Aynı atmosfer,mevsimler aynı,aynamda salaş bir adam,tıpkısının aynı.
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink23 Kas 2011  15:36

Avusturalyalı yı izeleybilirsin...
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink23 Kas 2011  15:56

En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink23 Kas 2011  18:58

The İnvisible izlemeye çalışcam hocam saolasın.
Olumsuzluklar her yerde aynı.Görüşlerimiz ve tüm yaşantımız aynı.Giydiğimiz kıyafet,aldığımız soluk,Yukarı bakıp bir şey hayal etmek,gülümsemek aynı.Aynı mekanlar,aynı suratlar,aynı karakterler,Aynı gurur tablosu hep aynı.Aynı politika,aynı savaş,aynı haksızlık,Başımızda duranlar malesef aynı.Aynı sis bulutu,aynı sıkkınlık,aynı caddeler,Aynı trafik,görüntü aynı.Elimden geldiğince değiştirmeye çalışsamda işe yaramıyor.Aynı dünyam imaj farklı.Aynı atmosfer,mevsimler aynı,aynamda salaş bir adam,tıpkısının aynı.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink02 Ara 2011  16:09

The Ugly Truth türünün en güzel örneği :)
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 1200 TL ye Kadar Laptop Önerisi (Oyun-Film-Hepsi)in_fected 4 21 Tem 2009  15:18
 Film önerisiO_uzHaN 3 01 Nis 2012  21:00
 Film ÖnerisiMUSTAFA199624 2 02 Mar 2011  21:00
 bulmaca gibi film önerisi :Dkoke24 10 02 Nis 2012  16:10
 Film önerisi...Miraç5 PYSCHO 2 07 Kas 2011  21:00
Bu sayfa 0,42 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu