Samsung Galaxy Ace Plus S7500 testte!

CHIP Online
03-05-2012, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung'un uygun fiyatlı Android cebi Galaxy Ace'in yeni sürümü Ace Plus ne kadar iyi?

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/sams ... 0-testte_33389.html

Resimlerle: Pili en uzun dayanan 22 Android'li cep!

Samsung Galaxy Ace Plus, bir önceki modeli gibi sağlam bir kasa ile geliyor. Cebin arka tarafı, oluklu bir plastik kapaktan oluşuyor ve testlerimizde çiziklere karşı oldukça dayanıklı olduğunu gözlemledik.

Önceki sürümündeki 3.5 inç'lik ekrana göre biraz daha büyük, 3.65 inç ekrana sahip Galaxy Ace Plus'un dışı, alüminyum ile çerçevelenmiş. Ekran çözünürlüğünde ise herhangi bir değişiklik yapılmamış. Dolayısıyla 320x480 çözünürlüğünde 262.144 renk ile yetinmek durumundasınız. Renk testlerimizde cebin beyaz renkleri biraz mavimsi gösterdiğini fark ettik. Çözünürlüğün düşük olması, resimlerin ve yazıların keskinliğini de olumsuz yönde etkiliyor.

Daha hızlı işlemci sayesinde yüksek performans

800MHz'den 1GHz'lik işlemciye yükseltilen cebin performans farkı, hissedilir seviyede. Web tarayıcısı, mesajlar ve kişiler uygulamalarında yaptığınız istekler, ortalama olarak bir saniyenin altında tamamlanıyor. Web tarayıcısının yükleme süreleri de oldukça kısa. Wi-Fi bağlantısıyla yaptığımız testte 600KB'lık test sayfasını 4 saniyede açabildik. Mobil ağda ise aynı sayfayı 15 saniyede açtık. Orijinal Ace'e göre bu süreler, 1 saniye daha hızlı. Ancak Ace Plus, şu anki uç nokta ceplerin gerisinde kalıyor.

Tüm konu: Samsung Galaxy Ace Plus S7500 testte!

Resimlerle: Pili en uzun dayanan 22 Android'li cep!


Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Galaxy Ace Plus'ı hangi nedenle tavsiye ediyorsunuz?