Samsung Galaxy Note 3 Media Markt'ta satışta!

CHIP Online
20-09-2013, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Merakla beklenen Galaxy Note 3, Media Markt'ta bu fiyata ön siparişe sunuluyor!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/sam ... -satista_42775.html

Teknoloji market zinciri Media Markt, Samsung'un en yeni model telefonu olan Galaxy Note 3ön siparişle satışa sundu. Ürünün mağazadaki fiyatı ise 2.199 TL.


Yeni Samsung GALAXY Note 3 bir yandan günlük işlere eğlence katarken yenilikçi özellikleri ile tüketicilerin kendi yaşam öykülerini anlatmalarına yardımcı oluyor. Geliştirilmiş ekranı ile daha iyi görüntüleme deneyimi ve daha güçlü çoklu görev sağlayan Samsung GALAXY Note 3  S Pen´in gelişmiş özellikleri ile dikkat çekiyor.


3GB RAM'i ile daha hızlı ve daha güçlü bir performans sunan Samsung GALAXY Note 3,  5,7 inç full HD Super AMOLED ekranına ek olarak daha ince (8,3 mm) ve daha hafif (168g) bir tasarım ve daha güçlü ve daha uzun ömürlü bir pile (3,200mAh) sahip. Ayrıca, Smart Stabilization Akıllı Dengeleme özelliğine ve güçlü CRI LED flaşa sahip 13 megapiksellik arka kamera ile donatılmış olan Samsung GALAXY Note 3, kullanıcıların tüm görsel öykülerini düşük ışık ve hareketli durumlarda bile canlı birer resme dönüştürmesini sağlıyor. En yeni LTE teknolojilerini sunan Samsung GALAXY Note 3; CAT4 Carrier Aggregation ile çoklu frekansı da destekliyor.


Yeni tasarım ve S Pen ile kolay kullanım özelliğine sahip Samsung Galaxy Note 3, kullanıcıların telefonları çalındığında veya kaybolduğunda, telefonlarını devre dışı bırakmalarını sağlayan gelişmiş bir "Telefonumu Bul" özelliğine de sahip.

Tüm Konu: Samsung Galaxy Note 3 Media Markt'ta satışta!

Kaynak: www.chip.com.tr