samsung pixon, lg renoir, nokia 5800 express music
Konu Özellikleri
Konuyu yanıtla
Arkadaşıma E-posta ile Gönder
Bu konuya aboneliği iptal et
Yeni Konu
umuthvr
Üye
Mesaj Tarihi : 06 Eki 2008 15:31:20
merhaba lg renoirin özellikleri 8mp kamera 3.2" dokunmatik ekran yüz.gülümseme.göz kırpma modu wifi tv çıkışı bluetooth arttırılabilir hafıza 8gb samsung m8800 pixon 8mp kamera 3.2" dokunmatik ekran bluetooth wifi(yok) gülümseme.yüz ve göz kırpma modu tv out nokia 5800 tube express music 3.2 megapiksel kamera wifi bluetooth tv çıkışı 3.2"dokunmatik ekran 16 gb micosdhc(8gb microsdhc kartla geliyor) sıralarsak prestij ve kalite nokia kamera samsung en kapsamlı özellikler lg ama hangisi daha iyi eğer hiç bozulmayacağına inanıyorsanız lg alın. eğer amaaan benim wifiye ihtiyacım yok diyorsanız samsung alın eğer kalite prestij ve şıklık arıyorsanız nokia alın. NOT:YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. (LG ŞIKLIK BAKIMINDAN 4-10 KALİTE AÇISINDAN 6-10 ÖZELLİKLER 9-10)
Birisi dokunmatik, iki adet ekrana sahip olan Samsung Soul pratik kullanımıyla işlerinizi kolaylaştıracak.
Hız aşırtma meraklıları yeni rekorlara imza atmak için bu karta sahip olmalı. Oyun meraklıları ise kesinlikle kaçırmamalı.
Ekonomik güç üretimiyle cebinizi, pratik takma-çıkartma mekanizmasıyla ise ellerinizi koruyacak bir güç kaynağı.
SoN_KraL
Katılımcı Üye
REP: 14
Mesaj Tarihi : 06 Eki 2008 17:03:24
ben bir ekleme daha yapmak isiyorum.samsung lar çok dayanıksız ve çok hassas benim telefon samsung l-760 alalı 3 ay oldu 7 kere servise gitti :)
Madem Ki Türk'sün Göster Ki Ürksün!!
SoN_KraL
Katılımcı Üye
REP: 14
Mesaj Tarihi : 06 Eki 2008 17:04:35
nokia lar ise çok dayanıklı.ama samsung larda çok estetik duruyor :)
Madem Ki Türk'sün Göster Ki Ürksün!!
umuthvr
Üye
REP: 45
Mesaj Tarihi : 06 Eki 2008 21:47:59
nokia çok dayanıklı ama 8mp telefona aldanmamak gerek :D
umuthvr
Üye
REP: 45
Mesaj Tarihi : 04 Kas 2008 12:28:16
SoN_KraL'dan alıntı:
nokia lar ise çok dayanıklı.ama samsung larda çok estetik duruyor :)
samsungun estetik bi telefonunu söyler misiniz?
SchenooL
Yeni Üye
Mesaj Tarihi : 04 Kas 2008 12:44:21
Estetiklik biraz göreceli oluyor bana kalırsa. Önemli olan kişisel ihtiyaçlarının karşılığını alabiliyormusun. Nasıl desem; bekleme süresi, ağırlığı, işlemcisi, hoparlör sesi! vb... dikkatlice incelemek lazım. Nasılsa cep telefonu teknolojisi hızla ilerlediği için bir kaç ay sonra geride kalacaksınız. Almadan önce ne kadar süre kullanacağınızı bilmeniz daha iyi olacaktır.