Yeni Üye | 04 Kas 2009 15:08
Merhaba arkadaşlar ; Dün akşam bilgisayarı açtığımda ekran görüntüsünün kötü olduğunu gördüm , ekran kartının aygıt yöneticisinde görünmediğini farkettim. Sonra kartın driverını yükledim , düzelmedi hala aygıt yöneticisinde görünmüyordu. Atinin sitesinden en son driveri indirdim , yine olmadı. 1 senedir format atmamıştım bir format atiyim dedim , formatı attım driveri yükledim yine yemedi. Kartın slotunu değiştirdim yine olmadı.anakartı update ettim yine olmadı. Driver i yüklemeye çalıştığımda bu uyarıyı veriyor " Kur geçerli donanım veya yazılım yapılandırmanıza yüklenebilecek bileşenleri bulamadı. Lütfen gerekli donanım ve ya yazılıma sahip olduğunuzdan emin olun " Windows 7 kurdum yine olmadı , tekrar XP ' ye döndüm. Yani ekranda görüntü var ama driver yüklenmediği için kötü , dalga dalga. Aygıt yöneticisinde soru işaretli bir şekilde ekran kartını görüyor , Bilgisayar her açıldığında yeni donanım bulundu uyarısını da veriyor aygıtı görüyor ama ne hikmetse sürücüyü kabul etmiyor. Bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden tşkrler... İşletim Sistemi: Windows XP 32 Bit Sistem Özellikleri: Intel Pentium DualCoreD 930, 3000 MHz (15 x 200) 2 GB RAM 256 MB Sapphire Ati X1800 GTO 120 GB Samsung 15" Sony LCD İnternet Tarayıcı: Internet Explorer 8 Güncelleme: hacikamil (04 Kas 2009 15:15) |