her sayfada çıkan reklam

infinis
25-02-2015, 09:19   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2015

Merhaba;

Yıllardır sitenizi ve derginizi takip ediyorum. Hatta birlikte sinemaya da gittik. Yaptığınız çalışmaları takdir ediyorum bu vesile ile tebrik etmek istiyorum. Sitenize üye değildim olmak istiyordum ama zaman ayıramadım. Bu sebeple bu yazıyı yazmak ve sitenize üye olmak zorunda bırakan reklama teşekkür ederim. Bu açıdan çok faydalı oldu. Son bir haftadır yayında olan lenova marka telefon ile ilgili reklam artık her sayfaya girmeye çalışırken karşıma çıkmasından, reklamı kapatmaktan bıktım. Reklam amacına ulaştı. Artık ömrüm boyunca lenova marka herhangi bir ürün almayı düşünmüyorum. Markadan nefret ettim.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Saygılarımla.

cy.ber.neo
26-02-2015, 16:20   |  #2  
cy.ber.neo avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
94 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2010

Sen nasıl bir dünyada yaşıyorsun... AdBlockPlus diye birşeyi hiç mi duymadın... İstediğin reklama izin ver, istemediğine izin verme...

infinis
26-02-2015, 16:45   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2015

Tarayıcımda tüm yaptıklarıma (banka vb işlemler de dahil) erişebilecek (erişen demiyorum) açık kaynak kodlu da olsa 3.parti eklentilere izin vermek istemeyen birisiyim. Senin yaşadığın dünyada yaşıyorum. Chip v.b. takip ettiğim sitelerin reklam gelirlerine saygı duyuyorum. Böyle bir eklenti ile bunun önüne geçmek istemiyorum. Ayrıca bunları engellemeye uğraşacak kadar vaktim yok. Sadece yapılan reklamın uygulanan yöntem ile amacına hizmet etmediğini, chip'in bunu göz önünde bulundurup takipçilerine saygılı olduğunu düşündüğüm bu seviyeli şirketin bu konuda hassasiyet göstermesi gerektiğini vurgulamak için yazdım. Tavsiyen için teşekkür ederim. İyi günler.