- Alıntı: DETROID_3527.09.2011 23:50:34

2 gündür yokum bakın "pcmaker" yine gelmiş.Adam sanki benim iş saatlerimi takip ediyor palavralarını ben işdeyken atıyor.Pcmaker sen bir hiçsin.Sana ödenen paraya çalıştıran patrona iş yerine ve sakinlerine acıyorum.Programın "P" den anlmayan anlasada anlamayan birinin bana bukadar hafif konuşması beni esnetti hatta gülmekten kırıldım.Mayıştım desem yeridir.Sen al eline oyuncak klavyeyi onla oyna.Diğer windows çulara gelince.Windows 8 den sonra eliniz mahkum paşalar gibi ya eski windows sistemlerinde kalıcanız yada diğer işletim sistemlerine geçiceniz.Benim söylediklerim çıkar.Bilgisayarınızı bütçenizi düşünüyorsanız bundan sonra windows xp de dahil korsan windows kullanmayın özellikle windows 8 i.Kullanırsanız sonuçlarınada katlanırsınız.
pcmaker ın p si kadar ol elini öperim senin. Dünkü çocuk bana gelmiş bilgisayar dünyasını öğretiyor. Ya ben çözdüm seni. Kuyruk acısını yedikçe millete saldırıyorsun. son 1 aydır açtığın saçma konulara bak sonra klavyeni yavaşça yere bırak ve uzaklaş pc den. Ciddiyim yazık o makinaya.
Hani bazı insanlar vardır ya bir ordan bişi öğrenir bir burdan sonra bilgili gibi görünmek için bu öğrendiklerini söyler millete. İşte aynı osun.
Bana verilen maaşı sen vermiyorsun çalıştığım şirketler veriyor. ve tr piyasasında yanlış hatırlamıyorsam iş yapmayana ekmek te verilmiyordu.
Yazık çok yazık. Forum da mı sorun var nedir. Birşeyler öğrenen uzman oluyor artık. Benim kim olduğumu bilen biliyor. İstediğin kadar çamur at. Çirkef olmadıktan sonra üzerimde kalmaz çamur.
Son olarak şu saçma yorumu düzeltelim:
- Alıntı: DETROID_3528.09.2011 00:40:18

Pc maker ve arkadaşları programcı olanlar şunu iyi bilir windows kapalı kaynak koduna sahiptir ve microsoft haricinde kimse windowsda değişiklik yapamaz ve windows un bir parçası gibi bir program yazamaz.Daha açık kaynak kodunun ne oldugunu bilmeyenler sanıyorlarki pardusa yazılan programların yazlımcısı tarafından izlenmesidir.Böyle bişey windowslarda olur linuxlarda olmaz.Hatırlarsanız xp nin içindeki ajanı microsoftun açıklamalarını dinleyin windows çular.30 sayfalık sözleşme imzaladınız ajanda olsa blackdoorda olsa hiçbir hakkınızın olmadıgı sözleşmede yazılı.Ha doğru bazılarınızı ilgilendirmiyor. korsan kullanıyorsunuz ya.Windows 8 de bilgisayarcılar baya bir parça satıcak.Korsan shutdown moterbord korsan shutdown grapiccard korsan kill bil falan filan.
"Pcmaker ve arkadaşları programcı olanlar şunu iyi bilir windows kapalı kaynak koduna sahiptir ve microsoft haricinde kimse windowsda değişiklik yapamaz ve windows un bir parçası gibi bir program yazamaz."
msdn i araştır, symantec i araştır, dell gibi hp gibi sunucu bazlı şirketlerin özel yazılımlarını araştır sonra gel birde sana açık kaynak kodlu programların ne demek olduğunu anlatayım. Bir insan bu kadar sallar mı yav. Sallıyor ne yapacan işte garibim.