SEO website analizi uygulaması

sunisun
06-11-2013, 16:14   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2013

Sitemizde SEO paneli ücretsiz mevcutur, tüm SEO çalışmanızda size destek olacak,  SEO paneline tıklayarak ulaşa bilirsiniz. 



  • Automatik Directory Ekleme Aracı
    Automatik directory ekleme aracı bize sitelerimizi ücretli ya da ücretsiz ana internet rehberlerine eklememize yardımcı olur. Hatta statu kontrol scripti ile herbir rehbere ekli siteyi kontrol edebiliriz. Directory yöneticisi aktif olsada olmasada bize bulmamızda yardımcı olur.


  • Anahtar kelime (keyword) Pozisyon Kontrol
    Anahtar kelime pozisyon kontrolu sayesinde sistemdeki sitenize ait hedef kelimenin arama motorundaki pozisyonunu kontrol edebilir ve kaydedebilirsiniz. Anahtar kelime pozisyon bölümünde, ayrıntılı raporlar ile grafikli farklı arama motorlarındaki analizleri görebiliriz.


  • Site Denetçisi
    Site Denetçisi bir siteye ait her bir sayfadaki tüm seo faktörlerini denetlicek ve hersayfa hakkında detaylı rapor vericek. Buda XML,HTML,TEXT arama motorlarına gönderilecek sitenizin sitemap dosyasını oluşturmaya yardımcı olacak.


  • Google ve Alexa Rank Kontrol
    Google ve alexa rank kontrolu websitenizin google pagerank ve alexa rankini bulur ve sistem içine kayıt eder. Rank raporları bölümünde, günlük google ve alexa rank'lerini detaylı raporlarla görebiliriz.


  • Backlink Kontrol
    Backlinks Kontrol arama mototlarında (google,yahoo,msn etc) backlinklerin sayısını bulur ve sisteme kayıt eder. 
    Backlink raporları bölümünde, detaylı raporları ile birlikte herbir siteye ait günlük backlink sayıları bulunur.


  • Arama Motoru İndex Kontrol
    Arama Motoru İndex Kontrol farklı arama motorlarına (google,yahoo,msn etc) ait indexlenmiş sayfaların sayısını gösteririr ve sisteme kaydeder. Arama Motoru İndex Kontrol raporları böşümünde, detaylı raporları ile herbir siteye ait günlük indexli sayfa sayısınıgösterir.


  • Seo Panel Pluginleri
    Seo Panelin ana özelliği genişletilebilirliği. Seo pluginlerisize gerekli olanlar çercevesinde özelliklerinizi geliştirmek için kendi panelinize eleyin. Seo panel pluginler seo panel ve üçüncü parti yazılımları destekler. Seo pluginleri seo panel için kolayca geliştirebilirsiniz. Seo pluginleri seo panelinize ekleyebilirsiniz ve Biz gözden geçirme prosesinden sonra kendi sitemizde yayınlarız.


  • Meta Tag Oluşturucu
    Meta tag Oluşturucu sitemize meta tagler oluşturmak için bir seo panel pluginidir. Arama motorlar botları sitemizi listelerken daha fazla bilgi alabilmeri için yardımcı olur.

kenanabay
22-11-2013, 13:29   |  #2  
kenanabay avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
47 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010

Bir avukat sitesi için tüm meta  tag ları yerleştirdim. Bu tagları seo araçlarıyla test ettim. Hepsi normal gözüküyor. Bir yerde bir hata var ama bilmiyorum. Site arama motorlarında yeterince indekslenmiyor. Site üzerinde çalışma yapmaya devam edeceğim bakalım.

Son Düzenleme: kenanabay ~ 22 Kasım 2013 13:29
Talha Şahin
12-05-2015, 17:50   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2015

kenanabay SEO çalışmaları genelde iki aşamadan oluşur.Site içi ve Site Dışı olmak üzere 2 ye ayrılır. Site dışı çalışma yapılmadan önce Site içi SEO Analizi yapmak gerekir.Bunun için de size önerebileceğim site: http://www.seohocasi.com/seo-analiz/