şimdi kendini geliştirmek için iyi belki de kendi serverini kurmak ne kadar mantıklı yani büyük site yapabilirmisin ör bu chip in sitesi gibi ne kadar tercih edilir
:) Server'ı kurmak,iss kurmak ,siteni yapmak sorun değilde. Onun dns kaydını açman lazım,ns da yönlendirme yapman da gerekiyor. Ama locak olarak siteni test edebilirsin bunları yapmadan.
ne alaka şimdi?? bunları kurmak ile yönetmek arasında büyük bir fark var.Artı server uzmanı ve webci tabirlerinide bilgi sistemlerine kazandırdığın için bu camia sana minnetardır.
Coolermaster CM Strom Sniper Black Edition - Coolermaster GX 750 W - Asus Rampage III Extreme - Inter Core I7 960 - G.Skill Trident 3x2GB DDR3 - Ati Radeon HD5830 1GB DDR5 - Scythe Kaze Master Fan Cont. - Western Digital Caviar Black 500 GB - Samsung BX2231 Led screen.
Valla ben de bir ara bu konulara merak sardım baktım işin içinden çıkamıyorum teadüfen imzamdaki bilgisayar servis hizmeti firmasına ulaştım Herkonuda yardımcı oldular saolsunlar gayet memnunum sizede tavsiye ederim. Kolay gelsin. İmzada gözükmezse www.abbilgisayar.com
Valla ben de bir ara bu konulara merak sardım baktım işin içinden çıkamıyorum teadüfen imzamdaki bilgisayar servis hizmeti firmasına ulaştım Herkonuda yardımcı oldular saolsunlar gayet memnunum sizede tavsiye ederim. Kolay gelsin. İmzada gözükmezse www.abbilgisayar.com