Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Sipariş Öncesi Son Kontroller ...

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  03:25

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar, Bir Yakınım Benden Maksimum 1600 Liralık Kasa Toplamamı İstedi. Monitör Hariç, Bende bu İşlerle Uğraşıyorum ama bu İşten anlamak yetmiyor. Bir Donanımı Kullanan Kişi O Donanım Hakkında daha Tutarlı Bilgi Sahibidir. PC Sahibi Oyun İçin İstedi, Acemi Kullanıcı, Hazır PC' lere sarılmasın diye Toplamaya İkna Ettim. Teknobiyotik' ten alacağız, Hiç bir Parça Başka Bir Siteden Alınmayacak. Teknobiyotik hem Montaj hem de Ücretsiz Sistem Test' i yapıyor, Adam zaten Acemi, Montaj yapılıp sorunsuz gönderilsin istiyorum. Ben Sistemi Topladım, Sadece son Olarak Yorumlarınızı Almak İstiyorum, Büyük İhtimal Hiçbir Parçayı Değiştirmeyeceğim. Ama yinede Sistem Hakkında Her türlü yoruma açığım, Şimdiden Teşekkür Ederim ...

Teknobiyotik' in Kapıda Ödeme Seçeneği Olmaması çok saçma, Kredi Kartımızda yok. Havale ile bu işlem bir sorun teşkil eder mi Arkadaşlar, Gerçi Teknobiyotik Güvenlidir bilirim ama ne
olur ne olmaz ...
Güncelleme: Cnyylmz (10 Şub 2012 03:29)
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  10:46

iventus da olabilir
http://inventus.com.tr/

kapıda ödeme var bu arada teknobiyotik de inventus da çok güvenilirdir ben olsam inventusdan alır kapıda ödeme yapardım
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  11:11

webdenal.com
http://www.webdenal.com/
burası da kapıda ödeme yapıyor..
ben burdan alıyorum.
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  14:11

Arkadaşlar Değerli Yorumlarınızdan ötürü Teşekkür Ederim, Olmazsa aynı sistemi İnventusda toplayayım yada Teknobiyotikten Havale ile Alalım. Webdenal' da Toplama Sihirbazı yok diye biliyorum, Peki İnventus Teknobiyotik' in yaptığı Montaj ve Sistem Test' i yapıyor mu Arkadaşlar ...
Güncelleme: Cnyylmz (10 Şub 2012 14:12)
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  16:29

Alıntı: Cnyylmz10.02.2012 14:11:18Alıntı yapılan Mesaja git
Arkadaşlar Değerli Yorumlarınızdan ötürü Teşekkür Ederim, Olmazsa aynı sistemi İnventusda toplayayım yada Teknobiyotikten Havale ile Alalım. Webdenal' da Toplama Sihirbazı yok diye biliyorum, Peki İnventus Teknobiyotik' in yaptığı Montaj ve Sistem Test' i yapıyor mu Arkadaşlar ...

tabiykide montaj ve test edip gönderiyorlar inventus gerçekden de şu ana kadar gördüğüm en iyi mağazadır
burada face sayfası da var biraz yorumları okursan ne kadar kaliteli bir hizmet verdiklerini görürsün

http://www.facebook.com/inventus.com.tr

ayrıca vatandan da alışveriş yapıyorum ancak sadece % 25 indirim olunca ama oradaki parçaların hepsi 2 yıl garantili inventusda 2 ila 7 yıl arasında değişen garantili parçalar mevcut
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  19:48

kardeş kesinlikle inventus diyorum ben parçaları oradan aldım ve psu arızalandı ilk hafta yolladım iki gün sonra hemen isterseniz paranizi geri verelim isterseniz yenisini yollayalm isterseniz farklı bir ürün seçin farkını ödeyin dediler şok oldum.parayı geri vermeyi teklif eden nadir satıcılardandır inventus kesinlikle güven içinde alabilirsin.ayrıca yeni psu 40 tl pahalıydı ben 50 tl yatırmştm zarfla 10 tl yi özür mektubuyla geri yolladılar.çok guveniyorum inventus a...
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  22:01

Hepinize Çok Teşekkür Ederim Arkadaşlar, Şimdi İnventus' dan yeni Sistem Topluyorum ...
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  22:22

http://www.facebook.com/photo.ph ... 1909&type=1&theater dostum suraya bakarmısın ya su resmin altındaki yazıyı oku ve nasıl bir firma oldugunu gör ben saygıyla  eğiliyorum önlerinde başkada birşey demiyorum... 

hiç pişman olmayacaksın inventus gibisi çok zor bulunur..
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 son 1 saat sipariş veriyorum son kez bakınxhunterx3 16 21 Haz 2010  15:47
 Sonunda yarın alınıyor son kontroller.a.ozcan 10 21 Ara 2010  09:48
 Pazartesi siparis veriyorum son tavsiyelergebzespor 12 21 Şub 2011  18:33
 pazartesi sipariş verecem son kontrolhotolon 6 05 Eyl 2010  10:49
 1-2 güne sipariş veriyorum, son tavsiyeler?mahtant 8 05 Ara 2010  21:13
Bu sayfa 0,34 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu