CHIP Forum
Haber
İnceleme
Makale
CHIP TV
Galeri
Kategoriler
Forum
Canlı Yayın
Konu Seçenekleri

sistem geri yukleme çalışmıyor !

Üye
UID
30751
Mesaj
91
Kayıt
10 May 2006

Kişisel Sayfası
Engelle

15 Tem 2006 16:39     #1
pc de bir iki ayar yaptıktan sonra sistem geri yukleme çalışmamaya başladı sistem geri yukleme ekranı çıkıyor ama bembeyaz bi şekilde kalıyor ayarlar konusun da neyin buna yol açtığını bilmiyorum ama start up programlarını resetlediğimden olmuş olabilir mi ne yapmalıyım ?
 
Bildir
Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
CHIP Online
REP: 261, 3,90
UID
1207
Mesaj
8940
Kayıt
28 Şub 2004

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası
Engelle

15 Tem 2006 17:47     #2
Sistem geri yükleme zaten düzgün çalışmıyorduki.Bununnedeni Bilgisayarım özellikler den devre dışı bırakmış olman..

Sistem geri yüklemeye kaldıysak..Hiç PC kullanmayalım...

Acronis True Image...
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Üye
UID
30751
Mesaj
91
Kayıt
10 May 2006

Kişisel Sayfası
Engelle

16 Tem 2006 01:42     #3
Recep Baltaş
Sistem geri yükleme zaten düzgün çalışmıyorduki.Bununnedeni Bilgisayarım özellikler den devre dışı bırakmış olman..

Sistem geri yüklemeye kaldıysak..Hiç PC kullanmayalım...

Acronis True Image...
doğrusu hatanın kaynağı dediğiniz gibi değil orada bi sorun yok ve sistem geri yuklemeye kalmamak kısmı ise şaşırtıcı gerçekten microsoft sormak lazım neden yaptıklarını ! ben size tam sorunu mu anlatayım da nasıl çözüceğimiz konusun da fikriniz varsa onu konuşalım pc de ne yaptığımdan çok emin olmadan bazı ayarlar yaptım ve sistemim açıldığında gerekli programların hiçbiri çalışmıyor buda start up ı resetlediğimden oldu sanırım bunu neden yaptığım da soru işareti böyle olunca güvenlik duvarı, antivir vs gerekli programlar açılışta çalışmıyor o yüzden işlemi geri alarak sorunu halletmek istiyordum sorun bu . sistem geri yuklemeyi gerektirmeyecek ve tabi format harici bi öneriniz varsa memnun olurum
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Üye
REP: 130, 3,51
UID
30464
Mesaj
7517
Kayıt
01 May 2006

Kişisel Sayfası
Engelle

16 Tem 2006 10:37     #4
(kendim hiç kullanmadım,denemedim bile ama zamanında notlarıma yazmışım bilmiyorum da bi işe yararmı)PC' nizdeki hataları bulur ve yok eder deniliyor:(kullanmak riskli olabilir)
1-Error Killer 2.6
2-Error Doctor 2006 [Software Doctor]
http://www.errorkiller.com/index.php?hop=volcano12
http://www.softpedia.com/get/Security/Secure-cleaning/Error-Killer.shtml
http://www.softpedia.com/progScreenshots/Error-Killer-Screenshot-30587.html
http://www.msxlabs.org/forum/ucretsiz-beta-yazilimlar/5840-error-killer-2-6-bilgisayarinizdaki-hatalari-tarar-ve-onarir-resimli-anlatim.html
http://www.download.com/Error-Doctor-2006/3000-2086_4-10422094.html
http://www.errordoctor.com/index.php?hop=flatron
 
Son düzenleme: viking20 ~ 24 Tem 2006 14:53
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Üye
UID
31469
Mesaj
256
Kayıt
05 Haz 2006

Kişisel Sayfası
Engelle

16 Tem 2006 11:12     #5
BAK İLK OLARAK bilgisayarım gir oradan sistem görevleri başlığı ALTINDAKİ SİSTEM BİLGİSİNİ GÖRÜNTÜLE Yİ SEÇ KARŞINA ÇIKAN PENCEREDEN SİSTEM GERİ YÜKLEME KARTINI SEÇ ORADAKİ BÜTÜN SÜRÜCÜLERDEKİ SİSTEM GERİ KAPATIN İŞARETLİ OLMAMASINA DİKKAT ET BİR PARTİON SEÇ VE AYARLARA TIKLA ORADAKİ BU SÜRÜCÜDEKİ SİSTEM GERİ YÜKLEMEYİ KAPAT IN YİNE İŞARETLİ OLMAMASINA DİKKAT ET KULLANILAN DİSL ALNINI BİRAZ FAZLALAŞTIR BU DEDİĞİMİ TÜM SÜRÜCÜLERE UYGULA 15 DAKKA SONRA RESİMLİ VERİCEM ONA
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Üye
UID
14735
Mesaj
114
Kayıt
06 Kas 2005

Kişisel Sayfası
Engelle

16 Tem 2006 19:14     #6
Antivirus programın çalışmıyorsa muhtemelen spy bulaşmış olmalı.
Spy-bot search and destroy'la tarattır.
Şayet yoksa http://fileforum.betanews.com/se ... 73/1/spybotsd14.exe

Kurduktan sonra güncelle.Programı türkçeye ayarla...

Tarama yaptıktan sonra
Şayet hala olmadıysa şansın varsa Windows u repair et.

Cd roma Windows Cd sini koy.Sistemi yeniden başlattır.
Repair ettir.
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Yeni Üye
UID
26738
Mesaj
37
Kayıt
21 Mar 2006

Kişisel Sayfası
Engelle

16 Tem 2006 20:57     #7
m.fırat
Antivirus programın çalışmıyorsa muhtemelen spy bulaşmış olmalı.
Spy-bot search and destroy'la tarattır.
Şayet yoksa http://fileforum.betanews.com/se ... 73/1/spybotsd14.exe

Kurduktan sonra güncelle.Programı türkçeye ayarla...

Tarama yaptıktan sonra
Şayet hala olmadıysa şansın varsa Windows u repair et.

Cd roma Windows Cd sini koy.Sistemi yeniden başlattır.
Repair ettir.
download.com daki spybot search and destroy programı 4.8 mb. burda verdiginiz likte ise 4.919 kb. arada niye bukadar fark var anlamadım.
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Üye
UID
30751
Mesaj
91
Kayıt
10 May 2006

Kişisel Sayfası
Engelle

17 Tem 2006 19:05     #8
arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürle ama pek çügünü denedim pek işe yaramadı sistem repair i ise yapamıyorum çünkü service pack 2 yüklü olduğu için benim eski win. cd si bu işlemi yapmıyor yanim. fırat arkadaşım onu deneyemiyorum ma internetten böyle bir imkan varsa sistem repair yapa bliceğim bi site önerirseniz memnun olurum spy dan dolayı olabhileceğini sanmıyorum çünkü dediğim gibi pc başlarken çalışan pekçok pro şu an çalışmıyor antivir, firewall, firefox nete bile gireemiyorum
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Üye
UID
17652
Mesaj
66
Kayıt
19 Oca 2006

Kişisel Sayfası
Engelle

17 Tem 2006 19:30     #9
Belki bu Chip dergisinin,geçen ayki CD'sinde verdiği,küçük bir yazılım olan,Sistem Geri Yükleme Tamir programı işine yarıyabilir ve denemeye değer!!
http://rapidshare.de/files/23960468/tamir.reg.html
Not;Eğerki tamir etti,hemen bir geri yükleme noktası oluştur!Tamir edilen tarihin ilerisine oluşturun!!Kolay gelsin!!Gülümseme
 
Son düzenleme: vega ~ 17 Tem 2006 19:36
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla
Üye
UID
30751
Mesaj
91
Kayıt
10 May 2006

Kişisel Sayfası
Engelle

18 Tem 2006 20:11     #10
vega
Belki bu Chip dergisinin,geçen ayki CD'sinde verdiği,küçük bir yazılım olan,Sistem Geri Yükleme Tamir programı işine yarıyabilir ve denemeye değer!!
http://rapidshare.de/files/23960468/tamir.reg.html
Not;Eğerki tamir etti,hemen bir geri yükleme noktası oluştur!Tamir edilen tarihin ilerisine oluşturun!!Kolay gelsin!!Gülümseme
[/alı Olabilirdi ama formatla sorunu hallettim pro için teşekkürler görmedim önceden görseydim denerdim ama öğrenmiş olduk sağolun arkadaşlar
 
Bildir Teşekkür et Yanıtla Alıntıla