Kullanıcı Adı :Parolamı hatırla
Parola :
Foruma kayıt olmak için tıklayın
Tüm ForumlarEn Çok Okunanlar(24saat)Bugünün Mesajları  S.S.S  AramaParolamı unuttumKayıt Olun!

Sayfa 2 / 8< önceki12345678Sonraki >
sisteme bi bakın
Önceki sayfaya git / 8  Sonraki sayfaya git
desperado1919
Yeni Üye

33 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  01:22:50
Alıntı yaparak Yanıtla Konuyu Yanıtla
ben bu siteye dah yeni üye oldum
ben genellikle frmtr de takılıyorum

senden tavsiye isteyende olmadı
desperado1919'un profilini görüntüle (Çevrimdışı) desperado1919'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git

Ücretsiz Tam Sürüm!

Daha güçlü bir WMP 11

Güvenlik paketleri testte

CHIP Online'dan her gün bir ücretsiz yazılımCHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var!
Windows Media Player'ı zenginleştirme zamanıEklentiler, temalar, görsel öğeler ve ufak araçlarla Windows Media Player 11'i güçlendirin...
Windows Media Player'ı zenginleştirme zamanıPC'nizi zararlılardan korumakla görevli 7 popüler güvenlik paketini yarıştırdık. Ve kazanan...
bektash
Deneyimli Üye
REP: 105REP: 105REP: 105REP: 105
REP: 105

1226 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  01:27:18
İyiLik sağLık oLsun arkadaşım, Tavsiye önemli değil. ayrıca nerde takıldığını sormadım ama, Neden buraya geldiğini sorabilirim. :) Ve Ve Ve Konuları Yorumlamadan önce Sitede şöyle geniş çaplı bir araştırma yapsan, Şuan burda boyle konuşuyor olmazdın. Birazda rahat ol derim .
| CHIP Forumlarında |
Hiç bir şekilde warez, trainer, crack, cd-key, oyun veya konsol rom'ları vb.yasalara aykırı konular açmak, bu tür uygulama ve seri numaralarının değiştokuşu, bunlara yanıt vermek ve bu tür programlar içeren web sitelerine link vermek kesinlikle yasaktır.Aksi halde konuyu açan kişinin daha önceden atmış olduğu tüm mesajlar ve kullanıcı hesabı silinecektir.
| CHIP Forumlarında |
Siyasi ve dini içerikli, küçük düşürücü, tehdit edici veya kanun dışı yazılar yazmamayı taahhüt ediyorsunuz...
Gizlilik Sözleşmesi Ve Forum Kurallarını Okumak İstemeyen Kullanıcı İçin Alternatif Yazıdır.
bektash'ın profilini görüntüle (Çevrimdışı) bektash'a özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Netwampiri
Üye
REP: 14REP: 14REP: 14
REP: 14

240 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  01:27:48
bektash'tan alıntı:
Ekran kartı:Sapphire HD3650 256 MB 128Bit GDDR3 16X
Tavsiyem;
Ekran kartı:2x768 Mb Nvidia GeForce 8800 Ultra SLI
Ram : DDR3 olarak değiştirsen daha güzel olur.mudvayne

biraz abartılı olmamışmı önerin hatta baya abartılı :S

Neden Dersen YanLış anlama Senin o önerdiğin bide SLI diyorsun 2 x 8800 ultra demek Arkadaşın söylediği pc sin den daha pahalı..

anakartında SLI desteği varmı bilmiyorum olsa bile hd 3650 aldığına göre nitekim bendede var bu kart. Hd 4850 alırsa açamayacağı hiçbir oyun yok çok rahat oynar fazlamı geldi ??..

düşelim biraz daha hd 3870 desem ? Yinemi fazla geldi ?

o kartı kullanmaya devam et :)

saygıLarımLa.
Netwampiri'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) Netwampiri'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
bektash
Deneyimli Üye

1226 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  01:30:07
Özel bir şirkette Montaj Uzmanı olarak çalışıyorum arkadaşım şimdi sen bana gelip 5500 desen ne olur ki :) Bilmiyorumda siz nasıl biliyorsanız oyLe yapın :)
| CHIP Forumlarında |
Hiç bir şekilde warez, trainer, crack, cd-key, oyun veya konsol rom'ları vb.yasalara aykırı konular açmak, bu tür uygulama ve seri numaralarının değiştokuşu, bunlara yanıt vermek ve bu tür programlar içeren web sitelerine link vermek kesinlikle yasaktır.Aksi halde konuyu açan kişinin daha önceden atmış olduğu tüm mesajlar ve kullanıcı hesabı silinecektir.
| CHIP Forumlarında |
Siyasi ve dini içerikli, küçük düşürücü, tehdit edici veya kanun dışı yazılar yazmamayı taahhüt ediyorsunuz...
Gizlilik Sözleşmesi Ve Forum Kurallarını Okumak İstemeyen Kullanıcı İçin Alternatif Yazıdır.
Sayfanın en üstüne git
Netwampiri
Üye

240 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  01:31:27
bektash'tan alıntı:
Özel bir şirkette Montaj Uzmanı olarak çalışıyorum arkadaşım şimdi sen bana gelip 5500 desen ne olur ki :) Bilmiyorumda siz nasıl biliyorsanız oyLe yapın :)

Bilgisayar bilgine Asla bir Lafım yok Yanlış anlama arkadaşım..

arkadaşın söylediği bilgisayar özelliklerine Göre çok iyi bit bütçesi yokmuş gibi görünüyor ona göre tavsiyelerde bulunmak daha iyi olmazmı
Netwampiri'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) Netwampiri'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
bektash
Deneyimli Üye

1226 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  01:36:01
Güzel yaklaşım tebrik ederim ;)
| CHIP Forumlarında |
| CHIP Forumlarında |
Sayfanın en üstüne git
mudvayne
Yeni Üye

22 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  01:42:40
ekran kartın yaramaz diyonuz yani tek sorun ekran kartıysa hallederiz
mudvayne'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) mudvayne'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Netwampiri
Üye

240 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  01:43:49
Oynamak istediğin Oyunlara BağLı .. ne tür oyunlar oynarsın ? ne oynamak istiyorsun ?
Sayfanın en üstüne git
mudvayne
Yeni Üye

22 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  01:47:25
cod 4 mesela yada crysis bu oyunları kaldıracak 200 ytlyi geçmeyen bi ekran kartı olursa iyi olur
mudvayne'nin profilini görüntüle (Çevrimdışı) mudvayne'ye özel mesaj gönderin
Sayfanın en üstüne git
Netwampiri
Üye

240 Mesaj

Mesaj Tarihi : 20 Tem 2008  01:50:23
mudvayne'den alıntı:
cod 4 mesela yada crysis bu oyunları kaldıracak 200 ytlyi geçmeyen bi ekran kartı olursa iyi olur

http://www.hepsiburada.com/productd...ctid=bd50816

Hangi şehirde olduğun farketmez bu kartı 200 ede 190 ada bulursun Tanıtım amaçlı gönderdim linki o istediğin oyunlarıda açar Ayrıca

hd 3650 kullandıgın kart bile cod 4 ü açıyor ama mediumda crysisi lowda açıyor bu yeni akrt ile medium high arası oynar
Sayfanın en üstüne git
Önceki sayfaya git / 8  Sonraki sayfaya git
Hızlı Geçiş:
Sayfa 2 / 8< önceki12345678Sonraki >
Snitz Forums 2000