Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

sisteme virüs bulaştı

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink15 Haz 2008  05:45

İyi günler.
Sony Vaio Laptop'um var ve son 1 gündür nerden geldiğini anlamadığım bir virüs girdi. Her seferinde bir kutu açılıyor ve
Buffer overrun detected!
Program: C:\\Windows\Explorer.EXE
A buffer overrun has been detected which has corrupted the programs internet state. the program cannot safely continue execution and must be now terminated.

diye birşey çıkıyor ve bazen de C:\\Windows\Explorer.EXE yerine Run32 falan gibi şeyler çıkıyor. bilgisayarı amerikadan almıştım o yüzden ingilizce ve vista içinde yüklü olduğundan da cd si yok. restore etmeye çalıştım bilgisayarın tarihi geri almaya çalıştım fakat error oluşuyor ve alınmıyor. Hiçbirşey yapamıyorum her düzeltmeye çalıştığımda virüs izin vermiyor. AVG vardı antivirüs programı olarak bu olaydan sonra da AntiVir yükledim ama olmadı malesef. lütfen napabilirim yardım ederseniz çok sevineceğim. format atmayı düşündüm ama elimde vista cd si de mevcut değil.
Güncelleme: Serkan Karadaş (15 Haz 2008 13:29)
En üste gitBu mesajı bildir

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
[ ACİL ] Sisteme virüs bulaştıfurro 7 13 Oca 2011  00:38
 Yardım sisteme worm bulaştıqazx 2 03 Ağu 2008  14:59
 mns den bilgisayarıma virüs bulaştıHPQ-User 2 11 Oca 2011  16:00
 bilgisayarıma bir virus bulaştı.HPQ-User 2 05 Nis 2008  13:53
 galiba virüs bulaştıa_dogan29 16 01 Ağu 2008  23:47
Bu sayfa 0,42 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu