Şok Aktüel 18 Ocak İndirimli Ürünler

coffey58
17-01-2017, 02:35   |  #1  
coffey58 avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2017

Şok aktüel 18 Ocak 2017 kampanyalı ürünler incelemesi ile karşınızdayız. Yazıyı çok uzatmadan hemen ürün katalog ürünleri incelemesine geçmek istiyorum.Şok market 18 ocak aktüel ürünler kataloğunu sizler için incelerken açıkçası hayal kırıklığına uğradığımı söylemek istiyorum. Neden diye soracak olursanız bu hafta bir çok ürün fiyat ve avantajı açısından Bim Aktüel ve A101 Aktüel ürünlerinin gerisinde kaldığını söyleyebilirim. İşte Şok Aktüel 18 Ocak indirim kataloğunun detayları.

Kataloğu elime ilk aldığımda gözüme çarpan iki üründen biri olan  Vestel Tab 7 Lite 3 tablet bilgisayar ürünü 189 TL gibi bir fiyat ve Axess Karta özel 10 TL çip para ve 39 TL değerinde kılıf ile karşımıza çıkıyor. Gerçekten harika bir kampanya yapmış. Yaptığım araştırmalarda Vestel Tab 7 Lite 3 cihazının piyasa fiyatı 230 TL ile 300 TL bandında olmasına rağmen Şok market güzel bir indirim ile satışa sunuyor. Ayrıca bu ürün için yaptığım diğer bir araştırmada ise performans ve ekran kalitesi açısından çok büyük beklentiler içerisinde olunmaması kanaatine vardım. Orta segment bir tablet arıyorsanız bu fiyata alınası bir ürün diyebilirim.

Şok aktüel 18 Ocak 2017 kataloğunda avantajlı fiyatı ile dikkatimi çeken ikinci ürün ise Prima Aktif Bebek Bezi. Üstelik ikili alımlarda 19,95 olan fiyatı 14,96 TL ye düşüyor. Bence kaçırılmayacak bir fırsat diye düşünüyorum. Evet Şok Aktüel ürünler bu hafta da tanıtacağım ürünler bunlardı. Detaylı bilgi için resim galerimize eklediğimiz katalog resimlerini ve yaptığımız özel listeyi inceleyebilirsiniz. Hepinize bol indirimli ve keyifli alışverişler dilerim.

Detaylı bilgi için : 

Şok aktüel

kampanyapazari.com - güncel kampanyalar