Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Sony'nin oyuncağına ağır eleştiriler...

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink20 Mar 2010  20:30

Dev oyun firması, Sony'nin PSP'sine ateş püskürdü. İşte o firma ve bu sinirin nedeni...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/sony ... stiriler_18923.html

Resimlerle: 2010'un 40 bomba oyunu!

Sony'nin başı bugünlerde, Codemasters'ın başkan yardımcısı Gavin Cheshire'ın yaptığı açıklamalarla dertte.

Gavin Cheshire'ın bir dergiye yaptığı açıklamalar şöyle:

" PSP satın almış biri olarak düşüncem hep -Ipod'lardan daha iyi bir ekrana sahip olmalarından dolayı- PSP'nin daha çok işime yarayacağıydı. Ama boşuna yer kaplayan kullanışsız bir makineden başka bir şey değil. İçine bir şeyler yüklemek bile saçma."

" Diğerlerine nazaran F1(Codemaster)PSP'de başlangıçta hiç fena olmayan satışlar yaptı ama ilersini düşündüğümde pek olumlu bakamıyorum."

Cheshire birkaç taşı da , satışlarda çuvallayan PSP Go'ya atmadan durmadı.

" PSP GO sevimli bir alet, üst düzey çalışanlarımızdan biri çıktığı ilk gün aldı ve kendini müşreti hizmetleri sırasında buldu. En basit uygulamarını bile çalıştıramıyordu. Yazılımını tekrar indirip, firmware güncellemelerini yapması gerekti. "

Bu seneki E3'te tüm gözlerin Nintendo'nun yeni DS2'sinde olacağaını düşünürsek, Sony'nin taşınabilir konsol piyasasında biraz daha çok çalışması gerekecek.

Tüm konu: Sony'nin oyuncağına ağır eleştiriler...

Resimlerle: 2010'un 40 bomba oyunu!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: PSP alırken bir daha mı düşünmek gerekiyor?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink20 Mar 2010  22:56

PSP'yi uzun süre aktif olarak kullanmış biri olarak söylüyorum, malesef PSP öldü.
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink20 Mar 2010  23:17

Alıntı: posicor20.03.2010 22:56:47Alıntı yapılan Mesaja git
PSP'yi uzun süre aktif olarak kullanmış biri olarak söylüyorum, malesef PSP öldü.

Katılıyorum. Ama esas mesele psp go, 3000 çıkmasından ziyade psp için düzgün oyun çıkartılmıyor olması epeydir. Eskiden oyun oynardım bol bol, şimdi sadece film izlemek için taşıyorum yanımda :(
Balığa aç kimse kalmasın günü geldiğinde diye, balık tutmayı öğretmeyi tercih edenlerdenim...
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink20 Mar 2010  23:46

aldıktan sonra farkettim, psp zaten ölü doğmuş ya. oyun çıkmaması bi yana çıkan oyunlarda vasatın altında. resmen oyun hariç başka herşeyde kullanın diye çıkarılmış. oynadığım oyunlar tam manasıyla vakit kaybı. orjinal almaya gerek yok korsana teşvik başka bir şey değil.
Bol yıldızlı değil, ay yıldızlı armanın altında yaşamayı onur sayanlardanız!..Biz KARŞIYAKA'lıyız...
En üste git

Üye
REP: 78, 3,45

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink21 Mar 2010  01:16

Benim bir yakınımda var.Birkaç kez oynama fırsatı bulmuştum.Pes 2009 ve god of war (ki oda çok kısa) dışında hiçbir oyun oynanmaz.Müzik veya vidyo içinse o makinaya para verilmez zaten.
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Bellek devinden Vista'ya ağır eleştiriler...CHIP Online 5 10 Ağu 2009  13:02
 Sony'nin iddiası: iPad PSP'nin işine gelir!CHIP Online 4 17 Şub 2010  15:47
 Sony'nin Robotu Horon Tepiyor...(sony rolly)HugOBoss___ 4 21 Eyl 2009  20:35
 Mozilla'nın 'ağır eklenti' listesine yüklendiCHIP Online 1 16 Nis 2011  12:44
 Sony'nin PSP'si, ana vatanında fırtına gibiCHIP Online 1 11 Tem 2008  11:20
Bu sayfa 0,61 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu