Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

"Şüpheli" laptop'a 3 kurşun!

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink17 Ara 2009  14:15

Böyle güvenlik önlemi görülmedi: Güvenlik görevlisi laptop'unuza kurşun yağdırırsa ne yaparsınız?

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/supheli-laptop-a-3-kursun_17075.html

Resimlerle: Apple laptop'larıyla 20 sene

Özellikle ABD'deki 11 Eylül olaylarından sonra havaalanlarında güvenlik konusundaki tedbirler büyük oranda arttırıldı. Tüm dünyada artık havaalanlarında en ufak bir şüpheli duruma bile izin verilmiyor. İsrail'de yaşanan son olay paranoyanın hangi boyutlara varabileceğini gösteriyor.

Olayı anlatan Lilly Sussman blog'unda yaşadıklarını şöyle anlattı: "Havaalanındaki Güvenlik görevlilerinin soruları üzerine Tel Aviv'de yaşayan akrabalarım olduğunu anlattım ve telefon numaralarını verdim. Yaptıkları görüşmenin numaraları doğrulamak için olduğunu sanıyordum ki bir anons duydum. Anonsta şunlar söyleniyordu: "Duyacağınız silah seslerinden dolayı endişelenmeyin. İsrail polisi şüpheli bir yolcu valizini patlatacak". Kısa bir süre sonra kendisini güvenlik şefi olarak tanıtan bir adam geldi ve "Özür dilerim ama diz üstü bilgisayarınızı patlatmak zorundaydık" dedi".

Gerçekten de Sussman'ın MacBook'u havaalanı polisi tarafından şüpheli bulunmuş ve kontrol etmek için üzerine üç el ateş edilmişti. Susman hala olaya bir anlam veremiyor. Tek tesellisi ise polislerin sabit diski ıskalamış olması sayesinde verilerinin kaybolmamış olması...

Tüm konu: "Şüpheli" laptop'a 3 kurşun!

Resimlerle: Apple laptop'larıyla 20 sene

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Bir güvenlik görevlisi laptop'unuza kurşun yağdırırsa ne yaparsınız?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink17 Ara 2009  15:05

O silahı alıp ...
devamını tahmin ediyorsunuzdur herhalde :)

En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink17 Ara 2009  15:10

o güvenlik görevlisini ÖLDÜRÜRÜMM xD  hatta daha ileri gidip önce çeşitli işkenceler yaparım sonra öldürürüm o silahınıdaaaaa alır...... :D:D:D Laptop'uma kurşun heee..
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink17 Ara 2009  16:10

havalimanı güvenliğine dava açarım

hdd me zarar gelmediyse yeni bir laptop en son modelinden + manevi tazminat olarak bir kaç bin dolar

hdme zarar geldiyse dosya kurtma labaratuarının masrafları + en son model laptop + manevi tazminat olarak bir kaç YÜZ bin dolar :)
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink17 Ara 2009  16:23

Bence bir sorun yok. Bilgilerimin yedegi zaten mevcut.  Zaten degiştirecektim laptobumu Gülümseme
Bir üst modelini aldırırdım ödeşirdik.
Herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür...
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink17 Ara 2009  19:45

Hardiskim sağlam kalırsa bir sorun olmaz sadece yeni bir tane aldırırdım..
Eğer hardiskimdeki veriler giderse o zaman biraz kaba bir insan olabilirim.. :)
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Kurşun Kalembilgeman 2 21 Ağu 2008  22:46
 Şüpheli Mesajsoulmy 9 17 Eki 2008  18:42
 Şüpheli dosya ils.dll ?u-mit 8 17 Ara 2008  16:49
 Volkswagen L1: Kurşun gibi bir konsept...CHIP Online 1 21 Eki 2009  19:01
 Kurşun kalem yazıcısı!CHIP Online 7 22 Şub 2010  01:13
Bu sayfa 0,65 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu