Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

SWF ile çalışmak

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink07 Şub 2012  00:13

Arkadaşlar sizden acilen bir yardım istiyorum. Okulumun sitesini hazırlıyorum. Güzel bir şablon buldum. Ancak günlerdir halledemediğim bir sıkıntı var. Şablonun en üst kısmı flashla hazırlanmış. Buraya okulun ismini girmem gerekiyor. Hazırlayan şablon içine not defteri ile hazır bilgiler girmiiş. Örneğin "&okuladi:" var ben buraya ne girersem flashta otomatik olarak o yazıyor. gayet basit ancak sıkıntım okulumun adının çok uzun olması. göçerli şehit piyade er .... diye devam ediyor ancak bu bölüm 3-4 kelimeden fazlasını almıyor. 2. satıra da inmiyor ne yapabilirim.

2. sıkıntı ise okul adı altında yine flashla açılan linkler ve tabi yine not defteri ile girdiğim bölüm değişiyor. örneğin e-panoyu şehidimiz diye değiştirmek istiyorum. şehidimiz diye yazdığımda flashta bu şeidimiz diye çıkıyor ne hikmetse H harfi çıkmıyor.

birkaç gündür uğraşıyorum ama yok bir adım ilerleyemedim.çok da hoş yapmış adam. ne olur yardım edin.
Sitenin aslı şurada
http://okulweb.meb.gov.tr/47/01/540330/index.html
En üste gitBu mesajı bildir

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Swf içinde, Url üzerinden Swf yükleme/oynatma?schizoph7 1 12 Tem 2008  17:50
 as3 ile "anasahne"ye butonla swf çağırmayanlisadres 4 16 Kas 2010  23:51
 Çalışmaknuray oral 2 22 Tem 2008  01:13
 Güvenli Mod'da Genel Çözünürlükte Çalışmakdestan57 2 15 Haz 2009  17:15
 Nasıl dos programını internete yükleyip çalışmak?fitifiti15 0 10 Kas 2009  10:56
Bu sayfa 0,45 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu