Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Tarayıcıların sürekli donması

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink06 Şub 2012  06:53

Merhaba,ben kafayı yemek üzereyim artık. Google Chrome kullanıyorum ve sürekli donuyor,eklentileri çöküyor,kapanıyor.Video izlemek istediğimde tamamen yüklemiş olmasına rağmen video kesik kesik,takılarak ilerliyor.Bu sorun sadece chrome'da var sanıyordum,mozillada da aynı sorunu yaşadım.Bilgisayarımı tarattım,virüs çıkmadı.E özellikleri de fena değil bilgisayarımın.Ben neden bu sorunları yaşıyorum?Nasıl düzeltebilirim?Ağlıyor
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink06 Şub 2012  15:16

Yardımcı(Çözücü) yazılımlar yoksa PC.nizde olabilir. Onları tamamlarsanız düzelmesi gerekir.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink07 Şub 2012  04:05

Alıntı: Lutfican06.02.2012 15:16:31Alıntı yapılan Mesaja git
Yardımcı(Çözücü) yazılımlar yoksa PC.nizde olabilir. Onları tamamlarsanız düzelmesi gerekir.

CCleaner gibi mi? Var öyle programlar aslında. :S
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink07 Şub 2012  11:39

Hayır C Cleaner temizleyici, çözücü değil. Benim bahsettiğim' K- Lite Codec Pack ' gibi yazılımlar.
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink08 Şub 2012  19:54

Alıntı: Lutfican07.02.2012 11:39:57Alıntı yapılan Mesaja git
Hayır C Cleaner temizleyici, çözücü değil. Benim bahsettiğim' K- Lite Codec Pack ' gibi yazılımlar.

Yükledim ama donmalar hala devam ediyor =(
En üste git

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  19:56

Maalesef bütün tarayıcılar zaman zaman donabiliyor. Öncelikle bilgisayarınıza çöp dosyaları ve kayıt defteri hatalarını temizleyebileceğiniz bir programla bakım yapmanızı öneririm. Daha sonra yan uygulamalarınızı özellikle de Flash Player'ı güncelleyin. Sorun devam ederse eklenti kullanıyorsanız eklentilerden de kaynaklanabilir. Şüphelendiğiniz eklentileri ve fazla kullanmadıklarınızı devre dışı bırakarak deneyin. Böylece hangisinin sorun yarattığını bulabilirsiniz.
Sorun devam ediyorsa bilgisayarınızdaki herhangi bir programın fazla sistem kaynağı kullanmasından da olabilir. Arka planda çalışan gereksiz programları kapatabilirsiniz.
Hâlâ daha sorun varsa tarayıcıyı tamamen kaldırıp temiz bir kurulum yapmak en iyisi.
İnternet Bilgisayar Notları Blogu: internetbilgisayar.wordpress.com|twitter: twitter.com/sonergul
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 sürekli fare donması ve ekran rengi değ.HPQ-User 1 09 Ağu 2010  13:07
 Tarayıcıların Hiçbiri ÇalışmıyorBilgeee 12 21 Tem 2008  13:07
 Süper tarayıcıların savaşı:IE, Firefox, OperaCHIP Online 28 08 Eyl 2008  13:12
 Yeni tarayıcıların dört bir yanı bug!CHIP Online 3 12 Ara 2008  15:12
 İnceleyin !!! - Tarayıcıların Çekirdek Farkı !PcMaKeR 6 17 Mar 2009  16:43
Bu sayfa 0,53 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu