Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Tek Portlu Modem İki Pc Bağlantısı

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink11 Ara 2011  12:00

Mrb arkadaşlar;
Benim internet üst kattan komşumuzdan çekili tek giriş halinde geliyor. ben 2 girişlik aparat alıp iki PC ile bağlantı kurmak istiyorum. Ama ikisini birden bağlayınca ya birinde bağlantı oluyo yada ikiside de kesiliyor. işletim sistemleri farklı pc'lerin biri win7 diğeri xp bundan olabilirmi yada başka çözümü varmıdır ?

( Konularda aradım istediğim cevabı alamadım  )
En üste gitBu mesajı bildir

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink26 Oca 2012  19:59

Karışık anlatmışsın, ama anladığım kadarıyla komşunun 4 Ethernet portlu modemi var, oradan gelen bir Ethernet kablosunu iki bilgisayara nasıl bağlıyorsun ki? Ethernet kablosunu bir switch'e takıp ondan iki bilgisayara iki Ethernet kablosu dağıtıyorsan çalışıyor olması gerekir. Tek kablo ile başka yolu da yok. Eski bir modemi switch yerine kullanıyorsan problem çıkması muhtemel. Her durumda kendini biraz daha iyi ifade etsen iyi olur.
Tabii bir de şu var ki, internet aboneliiği hane başına olmalı. Geçici bir durumda tamam da, sürekli olarak komşudan çekmeyi ahlaka sığdırmak biraz zor zaten. Bir de ikinci bilgisayarı ekliyorsun. Yani :)
En üste git

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink23 Şub 2012  18:14

modem ttnetin verdiği ise zaten 2 kullanıcı fazla kullanamaz modem değiştir kurtul boşuna kasma kendini nafile
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 İki hat iki modem tek bilgisayarkunfeyekun 4 19 Kas 2009  11:14
 ZYXEL 2.el Tek Portlu Ucuza Modembluedemon163 0 24 Eki 2011  11:17
 tek hattan iki modemsadecedeniz 3 14 Ara 2008  00:12
 tek abonelikte iki modem kullanılabilir mi?redbullah 0 21 Oca 2011  19:13
 2 pc bağlayamadım tek modem 2 pcdjmatador 5 20 Kas 2010  14:32
Bu sayfa 0,55 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu