Daha hızlı, daha güzel, daha güvenli: Mozilla'nın yeni Firefox 3.6'sı birkaç gündür herkes tarafından indirilebiliyor ve kullanıcılarını özellikle performans konusunda ikna ediyor.
Mozilla yeni Firefox 3.6'da özellikle tarayıcının hızına odaklandı. Yeni sürümün selefine göre saf yüzde 20 daha fazla performans sunması bekleniyor. Ayrıca programcılar tarayıcının başlangıç ve tepki sürelerinde de iyileştirmeler yaptı.
gerçekten hızlanma var, ama bazı eklentileri tekrar çalıştırabilmek için sürüm numaralarında oynama yapmak zorunda kaldım onun dışında hiçbi eksik veya hata çarpmadı gözüme.
Ben xpi uzantısını zip yapıyorum, sonra install.rdf yi dışarı çıkarıp not defteri ile açıyom, hemen orada maxver yazıyo onu benim tarayıcının sürüm numarasıyla değiştiriyom, sonra at geri arşive. Kendi kendime kurcalarken keşfetmiştim.
Daha başka bir yolu var mı bunun. Tamam, bir kere yapınca yetiyo ama merak ettim.
Bu arada kimse denemesin bunu. Firefox unuz çökerse benden bilmeyin :D
Kağnı arabbasından başka bir şey değil çok fazla ram harcıyor safari ve chorme ondan çok daha az ram harcayarak ve kısa açılıyor ve daha hızlı güvenli güçlü kullanışlı...Daha söze gerek yokl bence chorme ve safari bana yetiyor denedim ve pişman oldum gereksiz yere 7mb ım gitti.Hem firefox kaldırınca geri de çok şey bırakıyor.Ama opera safari chorme hiç bir şey bırakmıyor.Banan göre
1.Chrome 2Safari 3.Opera 4.fLOCK 5.İE VE FİREFOX (Aralarında bir fark yok ikiside yavaşlık konusunda ünlü)</
firefox ağzı ile kuş bile tutsa yine de opera ile yarışamaz .hem hız hem güvenlik hem de performans bakımından opera açık ara önde.ben tarayıcıları iki gruba ayırıyorum: opera ve diğerleri
Kağnı arabbasından başka bir şey değil çok fazla ram harcıyor safari ve chorme ondan çok daha az ram harcayarak ve kısa açılıyor ve daha hızlı güvenli güçlü kullanışlı...Daha söze gerek yokl bence chorme ve safari bana yetiyor denedim ve pişman oldum gereksiz yere 7mb ım gitti.Hem firefox kaldırınca geri de çok şey bırakıyor.Ama opera safari chorme hiç bir şey bırakmıyor.Banan göre
1.Chrome 2Safari 3.Opera 4.fLOCK 5.İE VE FİREFOX (Aralarında bir fark yok ikiside yavaşlık konusunda ünlü)
Ezgi hanım siz gerçekten tarayıcı konusu açılınca olay çıkartmaktan hoşlanıyor musunuz ? Tam tersine bence o eski FF gitmiş de yeni FF gelmiş.Ayrıca o Personas denen meret de çok hoşuma gitti.(özellikle canlı önizlemesi baya iyi). Ama I.E.8'den de vazgeçmem :D IE ve FF hız konusunda birbirleriyle yarışıyor ikiside tam tersine en üstte. Bu arada tüm konuyu okudum inceleme çok güzel olmuş teşekkürler CHIP :)
HP Compaq Presario F780ET Notebook PC || AMD Turion 64 X2 Mobile Technology 2.00 GHz || 2 GB DDR2 667 MHz RAM || 120 GB SATA HDD 5400 Rpm || NVIDIA GeForce 7000M 64 MB || 15.4'' WXGA HD BrightViev Widescreen || Windows Vista Home Premium SP 1 - 32 Bit
3.5'i kullanarak bilgisayarıma günah işlettirdim. Chrome kullanıyorum :) Ama bugün 3.6 çıkmış diye duyunca merak ettim ve indirdim. Güzel entegreleri var. Daha gelişmiş ayarlarla hemen hemen ''chrome gibi olmasa da'' isteklerime cevap veryor.