Öncelikle herkese merhaba :) Vatan Bilgisayar'dan %25 indirimle yaklaşık 2100 TL ye alabileceğimi düşündüğüm bir pc topladım parçaları bir kontrol eder misiniz birbirleriyle uyumlu mu sorun çıkartırlar mı? Bir de güç kaynağı yeterli mi?
kasa: senin listendeki kasa psu ikilisinden biraz daha pahalı ama sağlam bir psu var içinde senin listendeki psu beş para etmez kalitesiz bir psu ha sanmaki termaltake kalitesiz aksine 1 numaralı psu üreticisidir benim gözüm de ancak senin gösterdiğin psu & 65 verimli çalışır buda parçaların dengesiz güç dağıtacağından parçaların bozulma veya ömrünün kısa olmasına neden olacaktır
ekran kartı : senin listendekinden sadece 26 tl civarında pahalı ancak soğutma ve sessizlik olarak ve kalite olarak bir çok yönden daha iyi bir karttır emin ol
Kasa ile ekran kartı tamam teşekkürler :) ramde cl7 ile 9 arasında öyle büyük bi fark yok diyolar doğruysa gerek yok bence :) parçalar uyumlu dimi ilk toplamam 16 yaşındayım :)
bence cl7 al bendeki ram 1333 mhz de ben 1900 mhz yaptım o.c ile cl7 alıp yine 1600 mhz yaparsın ayrıcada parçalar uyumlu vatan bilgisayarda montaj bölümünde toplayıp hazır kasa olarak verirler sana