uzay sormuş: dinlenmedeğiizden emin olrak chat yapmak istiyorum. bunu nasıl yapabiliririm. Bir Tivi kanalında izlemiştim ama o sadece tor network dedi sanırım nasıl yapılır bilmiyorum öğrenmedende kullanmak istemedim.
Soru Türü: Yazılım İşletim Sistemi: Windows XP Sistem Özellikleri: dinlenmedeğiizden emin olrak chat yapmak istiyorum. bunu nasıl yapabiliririm. Bir Tivi kanalında izlemiştim ama o sadece tor network dedi sanırım nasıl yapılır bilmiyorum öğrenmedende kullanmak istemedim.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.8.1.14) Gecko/20080404 Firefox/2.0.0.14
Tornetwork'ü bilmiyorum ama torpark ve jap gibi yazılımların anonim sörf yapmanızı sağladığını biliyorum.Ama dinlenme konusunda da onlar işe yarar mı bilemem.Kolay gelsin.
internet üzerinde bir server üzerinden yapılan bütün görüşmelerde , server başta olmak üzere dinlenme imkanınız her zaman vardır... Bu konuda ayrıntılı bilgi için Adramiti arkadaş bilgi verecektir.
Güncelleme: Reborn91 (22 Haz 2008 13:28)
!!! Dünyayı DaHa iYi BiR YeR YaPmAYaN İnSaN , İnSaN DeĞiLdİR !!!
Yardımcı olabileceğim konu varsa herkese açık msn adresim : rebornx4@hotmail.com