- Alıntı: Boracalin29.01.2012 01:15:10

Aynı durum işte...
Tüketici Haklarına başvursak...
Sözleşme yaparken önüne 4 sayfa baştan aşağıya full doldurulmuş kağıt koyuyorlar sende hepsinin altına imza atıyon ya bazıları bunları okumaz,okumadan imza atar 3.sayfada şöyle bir ibare mevcuttur borcundan dolayı kapatılan hatlardan faiziyle beraber kullanım ücreti hattın kapalı olduğu süre içerisinde ödeme yapılırken hepsinin faizi ile beraber ödetilmesi şahsın bunları okuyarak imzası ile tasdik etmesi yasal haklarını kullandığı taktirde iş bu sözleşmenin gerekli makama gönderilip servis sağlayıcısının kanunsuz bir iş yapmadığını gerekçeleriyle açıklamak için kullanılacağı kullanıcı tarafına sözleşme yolu ile bildirilmiştir. Sende altına hepsini okudum kabul ediyorum yazan kısma imzayı attınmı o imzayı attıktan sonra ttnet'e artık itiraz edemiyon...(borcundan dolayı kapatılan hatlar ile alakalı dava açarsan)
İnsan önüne konulan ve bunları imzala dedikleri zaman vaktini ayırıp bunları okuması gerek ama okumuyorlar sonra böyle olaylar oluyor
Okudum itiraz ettim imza atmadan düzelttiler sonra imza attım..
Kaza yaptığımda 6 ay hastane hastane dolandım hatlarda üzerime oldundan komşular olsun ev sakinleri kullandılar 3 ay 3 fatura gelince zaten kapanıyor hatlar (3 hat var üzerime) sonra diğer faturalarda gelince faizi hesaplanır üzerine vurulur senden alınır neyse hastaneden çıktım avukat geldi elinde icra kağıtlarıyla bi yerden haberim yok 1.700 ytl faturalar faizi ile birikmiş bende karşı atağa gecerek avukatı aradım mahkemelik olmadık ama sözleşmede itiraz edipte değiştirdiğim hükümler sayesinde 680 tl ödeyip kurtuldum.. yoksa faizi ile ooo :D
Tanıdklar lan ne cimri adamsın herşeyi okuyon sonra imzalıyon diyor hayır cimrilikten değil neyi imzaladığımı neyi kabullendiğimi bilmek benim hukuki hakkım...
```````````````````````````````````````````````````
Ufak bir hatırlatma üzerime olan 3 hattan iikisi sınırlı biri sınırsız hergün telefon açıyorlar diğer hatları sınırsız yap diye bunlara kanmayın şikayet edecem savcılığa günde 3 defa arıyorlar