- Alıntı: kesko29.01.2012 17:51:38

Arkdaşım senin durumun anladığım kadarı ile hattın kapandı ayrıca ödemeyip biriktirdiğin faturalarında faizi Birikmiş yani kısacası bunu ödeyecen
yok ben ödemeyecem hakkımı arayacamda diyorsan
Dava edersin dava süresince o faturaların faizi katlanır kaybettiğin taktirde mahkeme harcı avukat parası hepsi senden çıkar..Dava ettinmide dünyanın en iyi avukatınıda bulsan yine sen kaybedeceksin çünkü sözleşmeyi sundularmı sana sorarlar buna neden imza attın ordada okumadım falan takılmazlar o ayrıntılara...
Sözleşmeye imza attınmı olay biter zaten sözleşmede ttnet kendine yarayacak maddeler koyar kullanıcının işini görecek maddeleride var...
Ama borcundan dolayı bir hat kapandımı o hatta kapalı olduğu süre içerisinde fatura gelmeye devam eder ayrıca son ödeme günü geçmiş faturalarada gecikme faizi eklenir..
Kolay gelsin...
Tamam borcumuzu ödemeyeceğiz demiyoruz ki ? Asıl borç ve g.faizi neyse ödeyelim ama hizmeti satın almadığın dönemi niye ödüyeceksin ki ?
Bu durumda hizmet almamış oluyorsun diğer 6 faturada... E satın almamış olduğun bir hizmetin faturasını nasıl yollayabiliyorlar...
Diyorsun ki sözleşmede var , var tamamda konulan madde kanuna aykırı ise ; o madde geçerli olmaz diye biliyorum...
Pazartesi tanıdık avukatlarada danışacağım inş.
Yav deseki ; kardeşim senin 4 faturan var ödemediğin , gecikme faizi ile beraber 500 TL...
Eyvallah derim , borcumuz ödemedik katlanacağız şimdi... Ama kullanılmayan hizmetin faturası nasıl çıkıyor ? Mantığım burada devre dışı kalıyor ?
Amd Phenom II x4 960 T cpu , VTX HD4670 1 gb ddr3 128 bit gpu , MSI 870-C45 anakart , 4 gb DDR3 1333 mhz ram , 80 gb 7200 rpm Samsung + 500 gb WD caviar-green Hdd , 460+ watt High Power psu