Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Türkiye Facebook'u meğer çok seviyormuş...

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eyl 2010  19:30

Türkiye, Facebook'a en çok giren 10 ülkeden biri oldu. Peki ama TOP 10'da kaçıcı sıradayız?

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/turk ... viyormus_22132.html

Resimlerle: Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'in "özel" pozları!

Amerikan internet hizmeti sitesi Pingdom'un yaptığı bir araştırmaya göre, Türkiye, kullanıcı sayısı 500 milyonla yeni bir rekor kıran Facebook'u en çok kullanan ülkeler listesinde 9. sırada yer aldı.

Amerika'da bir grup öğrenci tarafından yıllık oluşturmak amacıyla kurulan Facebook, sadece Amerika'da popüler olma amacını aşarak, tüm dünyayı etkisi altına aldı. Pingdom Blog'unda yer alan habere göre, Facebook'taki toplam kullanıcı sayısı ilk defa 500 milyonu aşarak yeni bir rekor kırarken, Türkiye, sosyal ağ sitesini en çok kullanan 9. ülke oldu.

"Facebook'taki ilk 10 ülke" araştırmasına göre, Facebook'un kullanıcıları, Amerika nüfusunun 1.6 katı daha fazla. Facebook'u en fazla ziyaret eden ülkeler sıralamasında ABD, 130 milyon kullanıcıyla 1. sırada yer alırken, Türkiye 16 milyonla ilk 10'a girmeyi başararak 9. sırada yer buldu.

Listede ABD'nin ardından 28 milyon kullanıcısıyla 2. sırada İngiltere, 26 milyon kullanıcısıyla da 3. sırada Endonezya bulunuyor. Ayrıca, ilk 10 arasına sırasıyla, İtalya, Fransa, Hindistan, Almanya, Meksika ve Kanada da girdi.

Hurriyet

Tüm konu: Türkiye Facebook'u meğer çok seviyormuş...

Resimlerle: Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'in "özel" pozları!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Türkiye'nin 9. sırada olması sizi şaşırttı mı?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eyl 2010  19:59

Hayır,kime sorsam Facebook hesabı var :)
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eyl 2010  22:20

Ben tahmin de ediyordum, her fotoğrafı için bir tane hesap açan bir adam gördüm hatta bazıları hesabı açıyor bir daha da kullanmıyor olsun bitsin diye açıyorlar...
En üste git

Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink01 Eyl 2010  22:22

Ben tahmin de ediyordum, her fotoğrafı için bir tane hesap açan bir adam gördüm hatta bazıları hesabı açıyor bir daha da kullanmıyor olsun bitsin diye açıyorlar...
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Facebook da Torrent seviyormuş!CHIP Online 0 28 Haz 2010  16:00
 Facebook'ta CHIP Online Türkiye GrubuAdanalı. 9 08 Eyl 2009  18:30
 Türkiye'de kaç kişi Facebook kullanıyor?CHIP Online 3 08 Nis 2010  12:23
 Facebook Türkiye'yi siliyorCHIP Online 6 07 Ara 2009  15:35
 Facebook, Twitter ve Türkiye!CHIP Online 0 22 Ara 2009  17:30
Bu sayfa 0,9 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu