Twitter Takipçi Merkezi Günde 1200 Takipçi

urcnclk
24-12-2012, 23:16   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2012

Ücretsiz, Reklamsız Twitter Ağınızı Genişletin !

Yeni açılan www.takiples.com takipçi motorumuz reklamsız, ücretsiz, Twitter takipçi ağınızı genişletmenize yardımcı olur. Her 1 saatte 50 takipçi kazanma fırsatı verir.24 saat içinde toplamda 1200 takipçiye sahip olursunuz. www.takiples.com diğer takipçi motoru web sitelerinden farklıdır reklam amacı yoktur. Twitter hesabınızda size ait olmayan yazılar göremezsiniz.. web sitesi 2 aylık bir projedir ve amacımız tamamen türk takipçilere yöneliktir yumurta (Aktif olmayan) Hesap bulunmamaktadır.Sizi takip edecek kişiler tamamen Organik ve Türk'dür diğer takipçi motorları gibi Yumurta ve yabancı şahıslar sizi takip etmez.

Sistem Nasıl Çalışıyor?

Sisteme Twitter hesabınız ile giriş yaptıktan sonra '' Twitter İle Bağlan'' Butonuna basarak takipçi toplamaya başlayabilirsiniz.

Ne Kadar Takipçi Kazanırım?

Size her 60 dakikada bir 50 takipçi verilir ve her saat başı takipçi motoruna gelmeniz 1 günde 1200 takipçi kazanma fırsatı verir.

Daha Fazla Takipçi Kazan!

Sistemimiz bulunan ''Daha Fazla Kazan!'' Sayfası size extra kredi şansı verir.Bu krediler ile daha fazla takipçi kazanma fırsatını elde edersiniz.Bu şekilde reklamlarla sistemimize destek vermiş olursunuz.

Uygulamayı Kaldırırsam Ne Olur?

Uygulamayı kaldırırsanız takipçi kazanmanız mümkün olmayacaktır. Uygulamayı kaldıran kullanıcılar sistem tarafından otomatik engellenmektedir.
Uygulamayı kaldırmanıza gerek yoktur sistem sizin adınıza Retweet veya Twit atmaz bu bizim politikamızdır!