Ücretsiz Matriks Terminali

Efektifdata
04-10-2015, 23:25   |  #1  
Efektifdata avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

Efektifdata.com üyelerine ücretsiz Matriks Borsa ve Finans Terminali dağıtacak.


Efektifdata, para piyasalarının ve piyasa oyuncularının dinamiklerini daha iyi anlamak ve yatırımcılara verilecek servis kalitesini arttırmak amacı ile bir araştırma şirketi ile birlikte kapsamlı bir çalışma başlatıyor.

Proje kapsamında tüm Türkiye genelinde projeye destek olacak yatırımcılarla çalışacak olan Efektifdata, katılımcılarına da çok çeşitli avantajlar sunuyor. Türkiye’nin en büyük finansal veri sağlayıcısı olan Matriks ailesinin yeni finans ve haber portalı www.efektifdata.com tarafından ayda yalnıza bir kez gönderilecek anketleri doldurmaları ile birlikte katılımcılar;

·         Araştırma çalışmalarından ortaya çıkacak değerli verilerin özet raporlarını alabilecek,

·         www.efektifdata.com üzerinde çok yakında açılacak ücretli bölümlere, ücretsiz olarak erişebilecek,

·      Dahası Türkiye’nin en iyi ve yüzde yüz yerli borsa ve finans terminali Matriks Gold’u anketleri doldurmaya devam ettiği aylarda ücretsiz olarak kullanabilecek.

Yatırımcının nabzını tutacak bu büyük grubun parçası olmak ve kısıtlı sayıda kullanıcıya sağlanacak bu avantajlardan yararlanmak için piyasaları takip ediyor olmanız ve borsa, viop, fx gibi herhangi bir piyasada yatırım yapmış veya yapıyor olmanız yeterli.

Eğer siz de bu grubun bir parçası olmak ve yatırımcıyı piyasalarda bir adım öne taşıyacak bu avantajlardan yararlanmak istiyorsanız aşağıdaki linki tıklayarak üyelik formunu doldurmaya başlayabilirsiniz.

http://www.efektifdata.com/register-survey">http://www.efektifdata.com/register-survey http://www.efektifdata.com/register-survey">tıklayınız