Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Ulaştırma bakanından YouTube'a gizli mesaj

www.chip.com.tr

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink12 Ara 2009  00:02

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'dan, YouTube'a üstü örtülü bir mesaj geldi. İşte o sözler...

Okumak için: http://www.chip.com.tr/konu/ulas ... li-mesaj_16976.html

Resimlerle: Adım adım YouTube'a giriş

HP'nin Türkiye'deki 20. yılı dolayısıyla düzenlenen "20 Yılda 20 Ödül" törenine katılan Yıldırım, buradaki konuşmasında, bilgi ve iletişim teknolojilerinin bir sektör olmaktan çıkarak bir yaşam tarzına dönüştüğüne işaret ederek, "Bilgi ve iletişim teknolojileri kullanmayanın ne küresel ne yöresel rekabette ayakta kalma şansı yok" değerlendirmesini yaptı.

Türkiye'nin bilgi toplumuna dönüşümü vizyonu çerçevesinde 2023 hedeflerine değinen Yıldırım, 2023 yılında bilgi ve iletişim teknolojilerinin cirosunu 160 milyar dolara ve bunun içinde yazılımın payını yüzde 50'ye çıkarmayı amaçladıklarını aktardı. Hali hazırda 37 milyon internet hizmeti kullanıcısına ulaşıldığını kaydeden Yıldırım, son dönemde sektöre yönelik gerçekleştirilen yasal çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Tüm konu: Ulaştırma bakanından YouTube'a gizli mesaj

İzleyin: İşte o video...

Resimlerle: Adım adım YouTube'a giriş

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: YouTube'a uzlaşma teklifi mi?

En üste gitBu mesajı bildir

Üye
REP: 174, 3,82

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink12 Ara 2009  00:30

ya sanki bu saatten sonra uzlaşsalar ne olucak herkez dns'yi değiştirmiş youtube dahil çatır çatır tüm yasaklı sitelere giriyor bence uzlaşma konusunda baya geç kalındı
En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Ulaştırma bakanından yeni YouTube açıklamasıCHIP Online 3 07 Oca 2009  03:26
 Ulaştırma bakanından yasak açıklamasıCHIP Online 8 02 Kas 2008  01:51
vodafone'dan gizli mesaj göndermebirnefes_90 13 11 Oca 2010  00:48
 Youtube Mesaj Engelleme???!PsK_Pc_06 0 12 Şub 2010  09:56
 YouTube: Gizli tasarım beta-testi aşamasındaCHIP Online 2 21 Nis 2009  00:08
Bu sayfa 1,2 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu