function parseTemplate($tags=array()) { if(count($tags)>0) { foreach($tags as $tag=>$data) { $data = (file_exists($data)) ? $this->parseFile($data) : $data; $this->output = str_replace('{'.$tag.'}', $data, $this->output); } } else { die('No tags were provided for replacement'); } $footer = "\n </body>"; }
parser.class.php den function parseTemplate($tags=array()) satırı komple seç {} ile benim kodla değiştir. çalışacaktır. nasıl yaptığımı anlatırım sana. Çok güzel bir algoritma yakaladım orda kod koruma ile ilgili ;)
parser.class.php den function parseTemplate($tags=array()) satırı komple seç {} ile benim kodla değiştir. çalışacaktır. nasıl yaptığımı anlatırım sana. Çok güzel bir algoritma yakaladım orda kod koruma ile ilgili ;)
Siteye girince No tags were provided for replacement yazıyor sol üste hiçbir yeri acmıyor http://url.overself.net/ bakabilirsin.
pcmaker uğraşma ben ne zamandır bakıyorum senin verdigin kodlar gibi ben cok denedim ama cidden güzel koruma yapmıs adam. Sitem açılmıyor çünkü kaldırdım. Genede herkeze yardımları için teşekkür ederim.
pcmaker uğraşma ben ne zamandır bakıyorum senin verdigin kodlar gibi ben cok denedim ama cidden güzel koruma yapmıs adam. Sitem açılmıyor çünkü kaldırdım. Genede herkeze yardımları için teşekkür ederim.
eklenti dosyaları içerisinde stup.php dosyası vardı admin paneli kullanarak siteyi optimize ediyordu onla bir ilgisi olmuş olabilirmi gerçekten bi türlü gitmiyor senin verdigin kodları aynen dedigin gibi denedim çünkü
bu bilen bi tanıdığım var yanılmıyorsam oda böyle bi sorunla uğraşmış ve çözmüştü ama siteye girmeye çalıştım açılmadı ben de mi bir sorun var yoksa sitede mi