hayır o bağlantı ypbbr değildir s.video bağlantısıdır "scart üzerinden" s-video veriyor veya "ayrı bir çıkıştan" (genellikle 4 veya 7 pinli konektorler ile) aktarım yapar fakat yanılmıyorsam scart üzerinden svideo iletimde görüntü ayarını ntsc-m yapmak gerekiyordu yoksa görüntü siyah beyaz olur veya karelenmeler olur.
svideo nun en iyi bağlantı şekli kaliteli bir kablo ile svideo to svideo dur çünkü receiver scarttan svideo özelliğini desteklesede her receiver bunu kaliteli bir şekilde scarttan iletemez.
senin receiver da scart üzerinden komponent aktarım için ayarlarda yuv veya ypbbbr yazması lazım.. her receiver da olmuyor mesela goldmaster 80800 yuv olarak yazar dreambox un bazı modellerinde ypbbr yazar. o nedenle kişisel fikrim senin receiver ile rgbden daha iyi görüntü çıkışı alabileceğini sanmıyorum
edit:
linkleri bir incele istersen
http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=177977http://forum.donanimhaber.com/m_26976881/tm.htmhttp://forum.donanimhaber.com/m_20634724/tm.htm