Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Vali ve Emniyet Müdürü Şoförleri Eğitim Alıyor ...

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink09 Eki 2011  15:03

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın koruma ve makam şöförleri Profesyonel Sürüş Teknikleri eğitimleri alıyor, eğitimler Türk Sürüş Akademisi tarafından verilmekte olup eğitimin ilk günü dün tamamlandı. 

Türk Sürüş Akademisi,nin bu güne kadar yaklaşık 3000 Emniyet mensubuna sürüş eğitimi verdiğini belirten Selçuk Dedeoğlu, Ekim ayında Vali ve Emniyet Müdürümüzün koruma ve şöförlerinin eğitimlerine başladıklarını, ilk katılımcıların eğitimlerini tamamlayarak sertifikalarını aldıklarını ve eğitimlerin süreceğini belirtti. 

Selçuk Dedeoğlu, Eğitime katılan Emniyet mensuplarının iki gün süreyle Profesyonel sürüş teknikleri eğitimi aldıklarını belirterek, Katılımcılar bu eğitimde Araçlarını daha performanslı kullanmanın yanısıra,VİP sürüş teknikleri , İleri sürüş teknikleri,yakın takip,kaçma,kovalama,barikat yarma,Ani dönüş ve manevralar,gibi Anti terör sürüş tekniklerinin yanısıra,direksiyon hakimiyetini kaybetme,kayma,savrulma ve derin su birikintilerine girme gibi olumsuzluklarda aracın hakimiyetini tekrar kazanmayı da öğreniyorlar. 

Eğitimlerde Amerikan NTSC konseptinde CIA ve FBI çalışanlarına verilmekte olan eğitim içeriğinin kullanıldığını belirten Selçuk Dedeoğlu, SKİDCAR adı verilen özel donanımlı araçlarla yağmur,kar,buz,mıcır gibi kaygan zeminleri ve sürate bağlı savrulmaları yarattıklarını ve katılımcıların bu gibi durumlarla karşılaştıklarında neler yapabileceklerini de öğrendiklerini söyledi. 

-alıntıdır-
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink09 Eki 2011  16:08

Biz hergün polisten kaça kaça bu işte uzman olduk :)
Kaza yapınca ehliyete 6 yıllığına el koydularda :D

En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 2009-2010 Egitim Egitim Ogretim YıLıDoctorDree 5 25 Eyl 2009  20:26
RC Eğitim 2010 Makale Eğitim Setihaci100 1 17 Ağu 2011  23:33
 ASP.net 2008(3,5) Görsel Eğitim Seti Eğitim CD SetBYPASS0 0 02 Ara 2010  20:54
Bilişim Eğitim Merkezi 15 Aylık Sınırsız Eğitim...gokhanakmercan 6 16 Nis 2012  11:46
 Firefox ve IE9 artık ondan tam puan alıyor!CHIP Online 0 24 Eyl 2011  11:00
Bu sayfa 0,2 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu