Kullanıcı:
Parola:
Tüm Forumlar Sıkça Sorulan Sorular Parola Hatırlat Kayıt Olun!

Seçenekler
Paylaş

Verbatim 2Tb Döngüsel Artıklık Denetimi

Yeni Üye

Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  00:21

2 Tblik verbatim marka taşınabilir diskim var. 2 gün önce kardeşim sehpanın üzerinden yere düşürdü. bu sabah taktığımda bir kaç defa açtı ama 5 dk geçmeden donmaya başlıyor ve bilgisayarı kullanamaz hale getiriyordu.. fişini çektiğimde hdd nin, normal hale dönüyordu bilgisayar.. Şimdi takıp açmaya çalıştığımda Biçimlendirmek gerekli diyor.. bu hatayı önceden de vermişti fakat çıkarıp takınca sorun gideriliyordu.. ayrıca sağ klik yaptığımda Veri hatası(döngüsel artıklık denetimi) hatasını veriyor.. içinde 700 gb yakın veri var ve önemli benim için..

Bu konuda ne yapabilirim?
En üste gitBu mesajı bildir

Üye

Blog Sayfası
Kişisel Sayfası

PermaLink10 Şub 2012  05:37

Badsector var o harddiskte verileri yedekleyin ve servise götürün bu aralar harddiskler çok pahalı yenisini almak bütçenizi sarsabilir sizin yapabileceğiniz birşey yok sorun fiziksel
ama belki low level format atarak düzeltebilirsiniz şansınız %1 bile değil ayrıca gelebilecek zararlardan sorumlu değilim
Yazdığım konulara genellikle tekrar bakmam
Anlamadığınız birşey olursa yazdıklarımla alakalı pm atın

En üste git

İlgili Konular

Konu Başlığı Gönderen Yanıt Son Mesaj
 Veri Hatası (döngüsel artıklık denetimi)HPQ-User 9 11 Haz 2010  01:32
 döngüsel artıklık denetimiHPQ-User 4 06 Ağu 2009  02:12
 döngüsel artıklık denetimiHPQ-User 2 21 Şub 2010  09:56
 veri hatası döngüsel artıklık denetimisupercocuk 2 07 Mar 2012  11:43
 döngüsel artıklık denetimiCieM 3 18 Haz 2010  16:17
Bu sayfa 1,71 saniye içinde hazırlandı.

Cep telefonları | Ekran kartları | Masaüstü | Notebook | Ses kartları | Webcam | Klavye & Fare | Yazıcılar | Tablet Ev Sineması
Mp3 Player | Usb Bellekler | Video kameralar | Fotoğraf Makinesi | Taşınabilir diskler | LED & LCD Tv | Monitörler | OEM | PDA
Navigasyon | Oyun Konsolu