Verim ticari ön muhasebe programı

mustafaderin38
02-05-2012, 18:05   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2012

VerimTicari işletmelerin muhasebesel ihtiyaçlarının % 100’ünü kapsayankurumsal  muhasebe ve entegre çalışan yönetim sistemlerini içerir.
Verim Ticari tümişletmeler için tasarlanmış özel modülleri bulunan hızlı ve kolay kullanımı ileişletmenizin her türlü yazılım ihtiyacına cevap verecek yapıda sektörelçözümler sunan bir sisteme sahiptir.
Verim Ticarimuhasebe programı ile günümüz değişen ve değişken şartlarına uygun tasarımı,tüm işletmelere uyarlanabilen yapısıyla, sadece işletmenin iş ve işlemlerinintakibi değil, işletmenin geleceği ile ilgili karar destek raporlarınıdilediğiniz aralıklarda alabilir ve işletmenize yön verebiliriniz.
Verim Ticariön muhasebe programı birçok sektöre hitap eder tekstilciler, toptancılar,parekendeciler, marketler, müteahhitler, medikalciler, mobilyacılar, hukuk vemüşavirlik ofisleri, yayıncılık sektörü, üreticiler, yedek parçacılar, beyazeşya satıcıları ve benzeri çok değişik faaliyet alanında aktif olarak kullanılmaktadır.
İşletmenizinyapısını ticari programa göre değiştirmek yerine, İşletmenize uygun bir ticariprogram sunuyoruz Verim Ticari
Genel özellikleri;
1.
Klasik Ticari programından uzak
2.
Bugün raporları sağyesinde bugün olacakları direkt size sunar
3.
Kullanıcı dostu tasarım
4.
Özelleştirilebilen esnek yapı
5.
Hızlı kolay kullanım
6.
Çoklu Departman ve Şube Kullanımı
7.
Uzak Şube bağlantıları
8.
Satış Analizleri
9.
Karlılık Analizleri
10.
Tasarlanabilen Raporlar
11.
Tasarlanabilen Yazıcı Çıktıları
12.
Değişik formatlarda Çıktılar (Excel, pdf, txt, xml, resim vb.)
13.
Özelleştirilebilir uygulamalar
14.
İş ve İşlem bazlı kullanıcı yetkilendirmesi
15.
Kullanıcı bazlı özelleştirme
16.
Otomatik yedekleme
17.
Kolay Kullanım, esnek, güçlü ve kullanıcı dostu...


Ayrıntılar ve detaylar için …
www.safabilisim.com

Kapalı Hesap (221406)
02-05-2012, 19:30   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
841 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2011

BU PROGRAM TAMAMEN ÜCRETSİZMİDİR YANİ ??

mustafaderin38
05-05-2012, 13:15   |  #3  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2012

30 gunluk bir demo sürümünüz var eger memnun kalırsanız ücretli olarak verebiliyoruz. egerki isteseniz sadece cari hesaplarını kontrol etmek istiyorsanız ücretsiz olan bi sürümümüz mevcuttur.Aşagıdaki linkten indirebilirsiniz.
İLK BAŞTA BURDAN BDE İNRİP KURMANIZ GEREKİYOR

SONRA İSE VERİMTİCARİ NİN VERİM FREE Yİ İNDİRİP KULLANABİLİRSİNİZ
www.safabilisim.com

Son Düzenleme: mustafaderin38 ~ 05 Mayıs 2012 13:31
1tchizmet
11-09-2012, 19:14   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2012

Demosu tamamen ücretsiz ve kullanım süre sınırlanması olmayan bir uygulama, indirmek için tıklayınızveya incelemek isterseniz aşağıda bilgilendirme yapılmaktadır.

YENİ NESİL BİLGİ OTOMASYON SİSTEMİ

1C:İşletme Yeni Nesil Bilgi Otomasyon Sistemi

"1C:İşletme 8 platformu" - dinamik olarak gelişmekte olan şirketlerin faaliyetlerinin otomasyonu için geliştirilen bir sistemdir. Bu sistem Avrupa ve Asya'da 1.000.000'un üzerinde şirket tarafından kullanılmakta ve 10.000'e yakın firma programın dağıtım, teknik destek ve eğitim hizmetlerini vermektedir.

1C:İşletme 8 uygulamaları aynı zamanda hem Windows, hem Linux İşletim Sistemlerinde ve 1C DB, Postgre SQL, SQL Server, IBM DB2, Oracle veritabanlarını desteklenmektedir.

1C:İşletme'nin desteklediği istemciler – Web İstemci, Thick İstemci, Thin İstemci.

Sisteminin önemli özelliği – uygulamaların aynı zamanda hem Desktop, hem de tamamen Web üzerinde çalışabilmesidir. Dünyanın her yerinden uygulamaya web üzerinden Web Tarayıcılar yardımıyla (tümü
desteklenmektedir: Internet Explorer, Mozilla FireFox, Google Chrome, Safari) erişimin olması – ofis dışında olan yöneticiler için çok büyük kolaylık sağlamaktadır.

Kalın istemci – çok geniş işlevselliğe sahip olan bir istemci, kodda yazılan neredeyse tüm fonksiyonları, tüm modülleri çalıştırabilen istemcidir.

İnce istemci – 1C:İşletme sisteminin özel tarayıcı olarak adlandırılabilen bu istemci sunucuya yerel ağ veya internet üzerinden bağlanarak programı çalıştırır. İnternet üzerinden bağlanıldığında Web istemciden farkı – Web istemci uygulamayı çalıştırmak için gerekli kütüphaneleri internetten alıyor, bu ise ek zaman ister; İnce istemcide ise bu kütüphaneler kuruludur, dolayısıyla çalışma hızı artmaktadır. İnternet üzerinden bağlanma detayları için tıklayınız.

1C:İşletme platformu üzerinde geliştirilen tüm uygulama çözümleri tamamen açık kaynak kodludur, dolayısıyla geliştiriciler uygulamanın yapısını istedikleri şekilde değiştirebilirler. Platformun esnek yapısı sayesinde uygulamalar çok yüksek hızla geliştirilebilir, bu da geliştiricilere rekabetçi piyasada çok büyük avantaj sağlar.

1C:İşletmenin Bulut teknolojileri, farklı işletim sistemleri ile farklı istemci cihazlar üzerinden programın rahat bir şekilde çalışmasını sağlamaktadır.

Aynı zamanda kullanıcılar işlem gücü düşük olan cihazları (mobil cihazlar gibi) kullanabilmektedir. Kullanıcılar cihazlarına 1C:İşletme programını kurmaya da bilirler veya boyutu küçük olan hafif kurulumlu istemci uygulamasını kurabilirler.

Programın mantığı, temel hesaplamalar 1C:İşletmenin Sunucular kümesinde yapılmaktadır. 1C:İşletme Servisler kümesi ölçeklenebilirliği, hataya dayanıklılığı, dinamik yük dağılımı ve program verilerini saklayan Veritabanı Bilgiler Yönetim Sistemi ile etkileşimi sağlamaktadır. Servis altyapısı, programı servis olarak kullanmayı, verilen hizmetlerin kaydının tutulmasını, servisin genel yönetimini gibi işlemleri sağlar. Eğer gerekirse, sunucular kümesi servis altyapısı ile güçlendirilebilir. Bu altyapı sayesinde kullanıcılar program yazılım servislerini kullanmalarını, bu servis kullanım muhasebesini tutmalarını, genel yönetimi gerçekleştirmelerini sağlar.

İnternet, bilgisayar diyagramlarında bulut şeklinde gösterilmektedir. O bulut'un arkasında çok zor altyapı ve teknik detaylar saklanmaktadır. "Bulut" kelimesi burada mecaz anlamda kullanılmaktadır. 1C:İşletme'de yukarıda bahsedilen altyapı aşağıdaki mekanizmaları içerir:
* Kullanıcılara dünyanın her yerinden internet üzerinden çalışabilmelerini sağlayan http protokolü üzerinden veritabanına bağlanmayı fırsat verir,
* Web-istemcinin kurulu olması. Bu nedenle, kullanıcılar ön hazırlık görmeden herhangi bir bilgisayardan veya mobil cihazda çalışabilirler,
* Çok sayıda müşterinin aynı anda 1C:İşletme sisteminde çalışmalarını sağlayan, hata dayanıklılığı, ölçeklenebilir sunucu kümesinin olması,
* Multitenancy – sunucuda çalıştırılan uygulamanın tek nesnesi, birçok müşteri ve şirkete hizmet verebilmektedir. Programın, multitenancy yapısında çalışmasını sağlayan veri ayırma mekanizmasının olması,
* Tedarikçi, kullanıcıya internet üzerinden erişimi sağlayarak, uygulamayı geliştirmekte ve kendisi yönetmektedir. 1C:İşletmenin uygulamalarını SaaS modelinde kurulumu sağlayan servis altyapısı vardır. SaaS modeli, kullanıcı kurulum, güncelleme, yazılım ve donanım desteği harcamaları yapmadan, sadece hizmet bedelini öder.

1C:İşletme Bulut Teknolojileri hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız.

1C:İşletme Bulut Teknolojileri Online denemek için tıklayınız.

1C:İşletme 8 sistemi açık bir sistemdir. Sistem, genel olarak kabul edilen standartlar ve veri gönderme protokol sayesinde nerdeyse bütün dış programlar ve donanımlarla entegrasyon(uyum) sağlamaktadır. 1C:İşletme 8 sisteminde birkaç çeşit araç vardır, bu araçları kullanarak:

Farklı boyutlarda verileri oluşturmak, işletmek ve değişmek,
1C:İşletme 8 sisteminin işlevselliği gerçekleştiren tüm nesnelere erişim sağlamak,
Farklı alış-veriş protokollerin desteklemek,
Başka alt sistemleri ile etkileşim sağlamak,
Kendi internet-çözümleri üretmek mümkündür. Daha detaylı bilgi için tıklayınız.

1TÇ Şirketi Türkiye'de yeni olan bu süper-teknolojiyi size sunmaktadır.

1TÇ veya 1C:İşletme ürünlerini incelemek ve fiyat listesini görmek için tıklayınızveya satın almak için tıklayınız, zaman sınırı olmayan ücretsiz Demo ürünlerini denemek için tıklayınız, demo sürümü hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

onmuhasebee
30-06-2015, 19:47   |  #5  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 2
35 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2015

ücretsiz ön muhasebe  İNDİR

<span
style='font-size:16.0pt;font-family:Arial;color:blue'><a
href="http://prodyna.com.tr/onmuhasebe.zip">HEMEN İNDİR

ilk 1 yıl ücretsiz ön muhasebe programı. Hiçbir
ücret ödemeden bir yıl boyunca lisanslı ve sınırsız olarak kullana bilirsiniz.
<span
style='font-size:16.0pt;font-family:Arial;color:red'>

1 yıldan sonra programı kullanmaya devam etmek istiyorsanız
 yıllık 100 TL ödeme yapıp kullanmaya devam edebilirsiniz.
<span
style='font-size:16.0pt;font-family:Arial;color:blue'>

Ürün Fiyatı : 100 TL 1 Yıllık

kullanımı en kolay muhasebe programı veresiye programı<span
style='font-size:16.0pt;font-family:Arial;color:red'>

Program özellikleri ;

içerdiği modüller    cari , fatura , stok , çek senet
,kasa banka ,  taksitli satış, aidat takibi
<span
style='font-size:16.0pt;font-family:Arial;color:blue'>



ücretsiz ön muhasebe programı İNDİR

Şenerce
30-12-2016, 16:26   |  #6  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2016

Herkes kendi kullandığı programı tanıyor ve onu iyi biliyor. Gerçi ben daha önce bir kaç farklı program kullandım ama en son kullandığım programda karar kıldım, Aymet muhasebe programını kullanıyorum ve şimdilik tüm ihtiyaçlarımı görüyor.

Şenerce bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
selcuksenturk
10-01-2017, 09:58   |  #7  
selcuksenturk avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2007

Hocam program ücretlimi?

pocoloco
23-05-2017, 12:08   |  #8  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2017

Bence Kursoft KRS serisine de bakmalısınız gayet kullanışlı ve ücret olarak gayet uygun programları var.

http://www.kursoft.com.tr/kursoft-krs.aspx

melihaterzi
31-03-2018, 16:40   |  #9  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 7
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2016

Çok farklı programlar var. Reklam amaçlı yazıları bir kenara bırakırsak değişik tercihler söz konusu. Aslında burada önemli olan programı hangi amaçla kullanacağınız çok önemli. Yani resmi muhasebe için mi alıyorsunuz yoksa ticari amaçlı mı?
Depo ve Stok takibi, Üretim, Sipariş, Teklif, Sözleşme gibi işlemler yapacak mısınız?
Online takip gerekiyor mu? Mobil cihazlarla da işlem yapacak mısınız?

Bu ve bunun gibi birçok detay var ve bunlara göre bir program seçmelisiniz.

melihaterzi bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
ElifNaz18
25-05-2018, 16:05   |  #10  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2018

Meliha hanım,

Ben ticari işlemlerimi takip etmek istiyorum, tavsiyeniz var mı?

melihaterzi
15-09-2018, 13:53   |  #11  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 7
12 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2016
Alıntı: ElifNaz18  
Meliha hanım,

Ben ticari işlemlerimi takip etmek istiyorum, tavsiyeniz var mı?

 Kusura bakmayın ElifNaz18 

Her zaman foruma bakamıyorum, arada bir müsait olunca ancak bakabiliyorum, aslında sizde mesajı yazalı çok olmuş ama ancak fırsatım oldu kusura bakmayın.

Eğer ticari işlemlerinizi takip etmek istiyorsanız size iki tavsiyem olacak. Ancak bunlardan bir tanesine karar verirken işletmenizin büyüklüğüne ve ayırdığınız bütçeye göre karar vermeniz gerekiyor. Eğer işletmeniz büyükse (en az 50 ve üzeri personeliniz varsa) ve muhasebe programına ayırabileceğiniz bütçe en az 15.000 TL ve üzeri ise size tavsiyem Logo Tiger olur. Ancak personel sayınız ve ayırabileceğiniz bütçe bu değerlerin altındaysa size tavsiyem Aymet muhasebe programı olur.

Kolay gelsin.

Son Düzenleme: melihaterzi ~ 15 Eylül 2018 14:07 Neden: Yanlış isim
ElifNaz18
27-01-2019, 23:16   |  #12  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2018

Meliha hanım

Öncelikle size gerçekten çok teşekkür ederim.Ben araştırmalarıma devam ediyordum, sizin ve daha bir kaç kişinin de tavsiyesi ile başka programlarla birlikte Aymet muhasebe programını epeyce test ettim en sonunda satın aldım.Şimdi çok memnunum,size de teşekkür edeyim dedim.Bu tip forumlar gerçekten çok faydalı oluyor yoksa bazı ürünlere ulaşmak, bilmek zor gerçekten.Logo'yu da inceledim ama Aymet bana hem daha pratik geldi hem de bütçeme çok daha uygun.Yaptığım işler açısından da Aymet programında zaten bir eksiklik yok, fazlasıyla işimi görüyor.

Teşekkürler