HPQ-User
CHIP Online
|
Mesaj Tarihi : 08 Ağu 2008 18:38:22
|
|
|
|
stabil sormuş: merhaba arkadaslar ;
ben bundan once total vıdeo converter programını kullanmıstım 15 gunluk deneme surumunu.daha sonra serıal fln buldum yaptım uzun zamandırda sorunsuz kullandım takı bugun bos klosor tarattırmama kadar.bos klosor olarak converted klosorude sılınmıstı yanı ceviri yapıyodu ama cıktı yı alamıyodum sonra total video converterı sıldım .son surumunu ındırdım kurdum ama bu kezde 15 gnluk kullandıgımı soluyodu.tekrar serıal buldum ama bu kezde kabul etmıyodu daha dogrusu enter e bastıgımda hıc bı ıslem yapmıyodu.sımdı bana onerebılecegınız ucretsız(yanı uılk 5 dakkasını fln cevirenler harıc)bi tane donusturucu program lazım. simdiden tesekkurler .iyi forumlar
Soru Türü: Donanım İşletim Sistemi: Windows XP Sistem Özellikleri: 200 gb harddiskm amd torion 64x2 dual core ati
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US) AppleWebKit/525.19 (KHTML, like Gecko) Version/3.1.2 Safari/525.21
|
|
|
| |
 |
Ücretsiz Tam Sürüm! |
Güvenlik duvarını kapatın |
50 Firefox duvar kağıdı |
 CHIP Online ve Giveawayoftheday işbirliği ile, her gün ücretsiz bir tam sürüm yazılımınız var! |
 CHIP Online'ın ilaç paketi ile güvenlik duvarı olmadan da tehlikelere karşı koymanız mümkün... |
 CHIP Online Firefox tarayıcısının sevenleri tarafından hazırlanmış en güzel 50 duvar kağıdını sunar. |
|
fdumanli
Üye
     REP: 5
|
|
| |
|  |
QUAKE-4
Katılımcı Üye
   REP: 29
|
Mesaj Tarihi : 08 Ağu 2008 18:40:50
|
|
|
             SUPER 2007 Build 23
Ücretsiz bir video dönüştürme yazılımı olan SUPER ile dönüştüremediğiniz ses ve video kalmasın.
3GP, 3G2, ASF, AVI, DAT, FLI, FLC, FLV, MKV, MPG, MOV, MP4, OGG, QT, RM, STR, SWF, TS (HDTV), VIV, VOB, WMV, AAC, AC3, AMR, MP2, MP3, MP4, MMF, MPC, OGG, RA, WAV, WMA gibi ses ve video biçimleri kendi arasında seri bir şekilde dönüştüren ücretsiz yazılım SUPER tek kelimeyle süper bir program. Özellikle bilgisayarınızda tüm medyayı iPod, PSP, Zune, Pocket-PC ya da cep telefonunuza uygun hale getirebilmek için budan başka bir araca ihtiyacınız yok.
http://download.chip.eu/tr/SUPER-20..._139212.html

|
|
|
| |
|  |
kylie
Katılımcı Üye
    REP: 112
|
Mesaj Tarihi : 08 Ağu 2008 18:47:03
|
|
|
bir ara internetten bayağa bir video indirmiştim o yüzdende denemediğim converter kalmadı diyebilirim. son zamanlarda bunu buldum Prism Video Converter hem freeware hemde çok kolay bir arayüzü var bu konuda sana program olarak sadece bunu tavsiye ederim. www.nchsoftware.com/prism/index.html - 13k -
|
|
| |
|  |
bektash
Deneyimli Üye
    REP: 105
|
Mesaj Tarihi : 08 Ağu 2008 18:50:16
|
|
|
|
Ulead Video Studio Tek gecerim .
|
| CHIP Forumlarında | Hiç bir şekilde warez, trainer, crack, cd-key, oyun veya konsol rom'ları vb.yasalara aykırı konular açmak, bu tür uygulama ve seri numaralarının değiştokuşu, bunlara yanıt vermek ve bu tür programlar içeren web sitelerine link vermek kesinlikle yasaktır.Aksi halde konuyu açan kişinin daha önceden atmış olduğu tüm mesajlar ve kullanıcı hesabı silinecektir. | CHIP Forumlarında | Siyasi ve dini içerikli, küçük düşürücü, tehdit edici veya kanun dışı yazılar yazmamayı taahhüt ediyorsunuz... Gizlilik Sözleşmesi Ve Forum Kurallarını Okumak İstemeyen Kullanıcı İçin Alternatif Yazıdır. |
|
| |
|  |
suskun_kral
Deneyimli Üye
    REP: 241
|
|
| |
|  |
Erdinç18
Üye
     REP: 223
|
Mesaj Tarihi : 08 Ağu 2008 18:52:18
|
|
|
|
n99i cin telefonu icin 3gp cevirecek program varmı bulamadım :|
|
|
| |
|  |
ahmet79
Deneyimli Üye
    REP: 311
|
Mesaj Tarihi : 09 Ağu 2008 09:59:22
|
|
|
|
total video coverter 3.11 dene tr yamasıda var
|
|
| |
|  |
kudo
Katılımcı Üye
    REP: 117
|
Mesaj Tarihi : 09 Ağu 2008 10:56:58
|
|
|
QUAKE-4'ten alıntı:              SUPER 2007 Build 23
Ücretsiz bir video dönüştürme yazılımı olan SUPER ile dönüştüremediğiniz ses ve video kalmasın.
3GP, 3G2, ASF, AVI, DAT, FLI, FLC, FLV, MKV, MPG, MOV, MP4, OGG, QT, RM, STR, SWF, TS (HDTV), VIV, VOB, WMV, AAC, AC3, AMR, MP2, MP3, MP4, MMF, MPC, OGG, RA, WAV, WMA gibi ses ve video biçimleri kendi arasında seri bir şekilde dönüştüren ücretsiz yazılım SUPER tek kelimeyle süper bir program. Özellikle bilgisayarınızda tüm medyayı iPod, PSP, Zune, Pocket-PC ya da cep telefonunuza uygun hale getirebilmek için budan başka bir araca ihtiyacınız yok.
http://download.chip.eu/tr/SUPER-20..._139212.html
 bencede güzel bişeye benzio hiç kullanmadım ama 
|
|
|
| |
|
|